Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők volt már veletek olyan, hogy egy rosz párkapcsolatban voltatok és beleszerettetek valaki másba? Mi lett a vége?
Igen.
Hiába volt rossz a kapcsolat, azért az emlékek és a maradék érzelmek a páromhoz kötöttek. A másik sráccal próbáltam fenntartani a barátságot, de semmi olyat nem tettem amivel a megcsalás akár minimálisan is felmerült volna.
Miután szakítottunk az exemmel elkezdtem közeledni a másik srác iránt. Azóta is együtt vagyunk:)
Igen,
sőt mindketten így voltunk. Mindketten egy 10 éves kapcsolatnak vetettünk véget, mikor világossá vált, hogy együtt akarjuk folytatni. Azóta házat újítunk és várjuk a közös kisbabánkat.
Nem kimondottan rossz, de nem is jó, mert vmiben hiányt szenved..
Itt is 10 év. A másikon láttam már többször is dolgokat, ami azt érezteti h kölcsönös nála is valamilyen szinten, legalábbis tetszem neki. Nem beszélünk róla, egyikünk sem akar a másik kapcsolatába bekavarni, de látjuk egymáson néha.. tudom hogy ő is észrevette már..
Én még a sajátomat próbálom most megjavítani, iszonyat nehéz 10 évet eldobni, nem kifejezetten rossz kapcsolatot. :/
Nem alapjaiban volt rossz a kapcsolat, de akkor éppen sokminden hiányzott. Egyértelműen kiderült, hogy vonzódunk egymáshoz, és el is játszottunk a közös kapcsolat gondolatával, de én végül nem adtam fel az eredeti megjavítását, és arra koncentráltam minden erőmmel. Sikerült is az akkori állapotot kijavítani, együtt vagyunk azóta is, és sokkal jobb a kapcsolatunk, bár néha még mindig van bennem kétely.
A másik is kapcsolatban volt egyébként, talán egy darabig szakítottak is, volt egy darabig egy másik barátnője is, de később úgy tudom visszament hozzá. Miután az eredeti kapcsolatom mellett köteleztem el magam, továbbra is próbáltuk fenntartani a barátságot, ő szerintem sokáig még bízott a meghódíthatóságomban, én pedig sokáig még többet éreztem, csak nem mutattam ki, aztán végül fokozatosan megszakadt a kapcsolat, szerintem azért, mert egyikünk sem tudta igazán fenntartani csak barátként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!