Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők volt már veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők volt már veletek olyan, hogy egy rosz párkapcsolatban voltatok és beleszerettetek valaki másba? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

2022. márc. 19. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Igen.

Hiába volt rossz a kapcsolat, azért az emlékek és a maradék érzelmek a páromhoz kötöttek. A másik sráccal próbáltam fenntartani a barátságot, de semmi olyat nem tettem amivel a megcsalás akár minimálisan is felmerült volna.

Miután szakítottunk az exemmel elkezdtem közeledni a másik srác iránt. Azóta is együtt vagyunk:)

2022. márc. 19. 01:15
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Szintén úgy voltam, mint az első. Próbáltam a másik fiút barátzónában tartani, és mikor rájöttem, hogy tényleg nagyon boldogtalan vagyok a kapcsolatomban, szakítottam. Nagyjából egy hónapra rá összejöttünk a másik fiúval, ami azóta is tart.
2022. márc. 19. 06:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen,

sőt mindketten így voltunk. Mindketten egy 10 éves kapcsolatnak vetettünk véget, mikor világossá vált, hogy együtt akarjuk folytatni. Azóta házat újítunk és várjuk a közös kisbabánkat.

2022. márc. 19. 06:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kimondottan rossz, de nem is jó, mert vmiben hiányt szenved..

Itt is 10 év. A másikon láttam már többször is dolgokat, ami azt érezteti h kölcsönös nála is valamilyen szinten, legalábbis tetszem neki. Nem beszélünk róla, egyikünk sem akar a másik kapcsolatába bekavarni, de látjuk egymáson néha.. tudom hogy ő is észrevette már..

Én még a sajátomat próbálom most megjavítani, iszonyat nehéz 10 évet eldobni, nem kifejezetten rossz kapcsolatot. :/

2022. márc. 19. 08:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem alapjaiban volt rossz a kapcsolat, de akkor éppen sokminden hiányzott. Egyértelműen kiderült, hogy vonzódunk egymáshoz, és el is játszottunk a közös kapcsolat gondolatával, de én végül nem adtam fel az eredeti megjavítását, és arra koncentráltam minden erőmmel. Sikerült is az akkori állapotot kijavítani, együtt vagyunk azóta is, és sokkal jobb a kapcsolatunk, bár néha még mindig van bennem kétely.

A másik is kapcsolatban volt egyébként, talán egy darabig szakítottak is, volt egy darabig egy másik barátnője is, de később úgy tudom visszament hozzá. Miután az eredeti kapcsolatom mellett köteleztem el magam, továbbra is próbáltuk fenntartani a barátságot, ő szerintem sokáig még bízott a meghódíthatóságomban, én pedig sokáig még többet éreztem, csak nem mutattam ki, aztán végül fokozatosan megszakadt a kapcsolat, szerintem azért, mert egyikünk sem tudta igazán fenntartani csak barátként.

2022. márc. 19. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Volt, igen. Összejöttem az új sráccal, szép kis nyári diákszerelem lett belőle.
2022. márc. 19. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég jó párkapcsolatban volt ilyen. Azaz bele nem szerettem, de roppantul vonzódtam hozzá. Szerettem volna legalább pár alkalommal megélni az érzést, de neki több esze volt.
2022. márc. 19. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, de sajnos mi nem jöttünk össze, mert idióta módjára a régi, mérgező kapcsolatomat próbáltam menteni. Bár nem is biztos, hogy kellettem volna az új férfinak egyáltalán. Exemmel persze pár hónapra rá szétmentünk, de sosem tudta meg, hogy beleszerettem másba.
2022. márc. 20. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
velem nem volt, de a legjobb barátnőm esetében végignéztem ezt.. a végén megcsalta az akkori párját az új szerelemmel, akiről aztán kiderült, hogy nem egy túl jó ember ( ráadásul a srác haverja volt) és őt is otthagyta.. előtte nem tudott kilépni a toxikus kapcsolatból, aztán szerintem túl sokat képzelt az új srácról, hamar beleesett de nem is tartott sokáig
2022. márc. 20. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!