Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt 1 hónapja, tök jó volt minden, és egyik napról a másikra kitalálta, hogy nem akar kapcsolatot, meg nyáron lett vége a 3 éves kapcsolatának. Én megkedveltem, aztán nem tudom most mi tévő legyek, hagyjam vagy próbalkozzam e még?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 07:18
1/11 anonim válasza:
Hagyd!
Ne fuss utána, majd lesz más.
2/11 anonim válasza:
Talált egy nálad jobb képű kant.
3/11 A kérdező kommentje:
Ugyanezt kerdeztem tole, van mas a kepben? Amivel nincs baj ha igen, csak mondja el. Allitasa szerint nincs...
2021. nov. 25. 08:11
4/11 anonim válasza:
Lehet, hogy nem meri egyenesen megmondani, hogy inkább lezárná.
5/11 anonim válasza:
Nekem volt olyan, hogy a nő időt kért eleinte és utána össze is jöttünk. Bár mi már ismertük egymást egy ideje munka kapcsán. Nem tudom, egy full idegen nőn pörögnék-e így. Valószínűleg nem.
6/11 anonim válasza:
3 éves kapcsolat azért elég hosszú idő, lehet, hogy valóban csak időre, egyedüllétre van szüksége.
7/11 anonim válasza:
Ne fuss a busz után.Jön a másik!
8/11 anonim válasza:
Én pár hónapja mentem szét a volt párommal . Komoly terveink voltak, nagyon nehezen váltunk el, mai napig rossz belegondolni , hogy vége. Viszont tudom, hogy ez volt a helyes döntés , meg kellett lépni . Most ismerkedem valakivel, bizonytalan vagyok és nem merek úgy nyitni. Más okok miatt ő is pont így van velem . Jól érezzük magunkat együtt , lassan haladunk és meglátjuk mi lesz. Én a helyedben adnék egy kis időt a lánynak , ha számodra ér annyit. Adj teret neki, ne fuss utána . Ha szeretne tőled valamit, akkor keresni fog.
9/11 anonim válasza:
nem őszinte veled, ha már most nincs meg a bizalom mi lesz később, valamiért bizalmatlan veled, de nem meri megmondani, inkább lép, nem egyenes ez a lényeg, mit vársz tőle később...vagy hagyjál neki időt jön ha jönni kell neki, te pedig várd meg ha fontos, ha nem lépj...
10/11 anonim válasza:
Ha nem akar, akkor nem lesz kapcsolat.
Hagyd, mindegy miért van így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!