Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már ilyen a kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen a kapcsolatotokban? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Van egy lány év eleje óta aki hajt a barátomra csak ezt ő nem veszi észre. Vissza ír neki mert nem akar problémát, minden nap egy helyen kell lennie vele sajnos. Állandóan nyalizik neki a csaj, panaszkodik, elvárja hogy a barátom állandóan vissza írjon neki és ápolja a lelkét

és ha nem ír neki vissza besértődik. A barátom azt mondja hogy tényleg csak muszalybol ír neki de nemrég elkezdte követni másik platformokon is és van egy olyan érzésem hogy ő már nem muszalybol beszél vele, mivel szinte minden nap beszélnek suliban is és mikor utána ír neki messengeren az derül ki, hogy egész jól el voltak aznap is. Volt már ilyen veletek? Mi lett a vége? Sajnos a baratom nem veszi észre állítólag hogy szabályosan nyomul rá a csaj, és azt sem fogja fel hogy én is a képben vagyok.

A múltkor láttam az üzeneteiket és órákon át beszéltek, nagyon érdeklődő volt felőle a párom is és akkor raszoltam, hogy nem kéne ilyen érdeklődőnek lenni ha csak muszalybol beszél vele de még most sem olyanok az üzenetek, hogy annyira rá lenne erőltetve. Megjegyzem valami csinibaba melles segges szőke lányról van szó, az én ellentettemrol, szóval tényleg bármi megtörténhet..

19/l 19/f

2021. okt. 5. 05:56
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Add fel.

Nem erzed biztosnak,nincs bizalom. Nem az, amit te eroltetsz,hanem, amit o valt ki...

2021. okt. 5. 06:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Cicàm olyan nincs, hogy muszàlyból ir egy pasi. Olyan van, hogy megbasna a szőke cicàt is....
2021. okt. 5. 06:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ultimátum. Megmondod,hogy zavar téged, ezt tartsa tiszteletben. Vagy kezd el beszélgetni egy jó pasival,meglátod ő mit reagál rá. Ha zavarja,mond,hogy akkor 1-1. Az én exem bámulta a csajokat mellettem. Akkor hagyta abba,mikor én is jól megnéztem a pasikat és neki rosszul esett.
2021. okt. 5. 06:28
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Lehet csak azért van, mert nem éri elég agyi impulzus a jelenlegi közegben:)
2021. okt. 5. 07:07
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Könyörgöm, a muszáj pontos J.

A kérdésre válaszolva: ha a feleségemet zavarná, hogy egy konkrét lánnyal üzizgetek, nem üzizgetnék. Tök mindegy hajt-e rám. Főleg akkor igaz, ha ezt nem játsza el minden lányismerősömmel. Innentől nem kérdés, hogy az érzése többet jelent nekem.

(Érdekes, hogy bár több lányra is mondta már, hogy "ez beléd van esve", mert hallotta ahogy telefonon beszélünk (munkatársak vagyunk), sose zavarta. Gondolom mert tudja, hogy előbb halnék meg, mint hogy megcsaljam.

2021. okt. 5. 07:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ultimátumot adtam a pasimnak. Vagy ő vagy én. Válasszon. Letiltottuk a csajt. Ez 10 éve volt, még együtt vagyunk, kapcsolatunk elején volt a dolog, de a tüske még mindig bennem van. Pedig tudom, hogy nem csal meg.

Válassz. Minél előbb, mert utqna annal szarabb lesz. Főleg, hogy már most zavar téged.

2021. okt. 5. 09:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt. Kidobtam a fenébe, én nem fogom megalázni magam azzal, hogy teperek egy gyökér után, aki mással csal (lelkileg).
2021. okt. 5. 18:18
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Lassú víz partot mos.
2021. okt. 7. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!