Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi ideig tartott a legrövi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartott a legrövidebb kapcsolatotok és miért lett vége?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 26. 19:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Úgy 30-35 perc. Mert mindketten elélveztünk.
2021. ápr. 26. 20:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem ilyenre gondoltam :/
2021. ápr. 26. 20:21
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Nehéz belőni, mert érted, ha nem alkalmi szexet nézünk, akkor mi a következő lépcső? Két-három randi és szex. Vagy szexkapcsolat 2-3 talival. Esetleg többel aztán valamiért vége pár hét vagy hónap után. Hol húzod meg a határt, amitől kapcsolatnak hívod? Egy évekig tartó szexkapcsolat nyilván komolyabb mint egy pár hetes kézfogásig jutó tini románc.

Egy komoly kapcsolat is randizgatással indul, aztán alakul kapcsolattá, hetek vagy hónapok alatt, ha azelőtt vége, akkor nem is nevezném kapcsolatnak. Normális ember nem megy bele kapcsolatba olyannal, akivel nem működött az első pár hét.

2021. ápr. 26. 20:44
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
3 hétig. Fiatal voltam még és nem éreztem, hogy bele tudnék szeretni a srácba, ő viszont évekkel idősebb volt nálam, és már többet szeretett volna.
2021. ápr. 26. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyszer összejöttem valakivel és még aznap elmentünk vacsorázni, ahol közölte, hogy sajnálja, de valaki aki régen tetszett neki, vele alakul valami és szakított velem. Azóta ők boldog házasságban élnek én meg még mindig egyedül vagyok...
2021. ápr. 26. 21:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Másfél hónap, mert utána kiderült, hogy valójában a nővérembe szerelmes és hozzá akart közel kerülni rajtam keresztül.
2021. ápr. 26. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
2 nap, azért, mert nem hülyítettük egymást, és hamar kiderültek a nézeteltérések, amitől tudtuk, hogy nem működhet a kapcsolat rendesen.
2021. ápr. 26. 21:28
 8/16 anonim ***** válasza:
71%
Egy 2 napos, 2 hetes valamit hogy lehet kapcsolatnak nevezni? :D Erre a helyes kifejezés a "sikertelen ismerkedés" lenne.
2021. ápr. 26. 21:32
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
Egy hónap, mert összevesztünk, és szakítottam vele.
2021. ápr. 26. 21:40
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Úgy lehet kapcsolatnak nevezni, hogy 10 éve ismertem, és összejöttünk, de rájöttünk arra, hogy a barátságunkat nem akarjuk elrontani aegy sikertelen párkapcsolattal :)
2021. ápr. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!