Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi ideig tartott a legrövi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartott a legrövidebb kapcsolatotok és miért lett vége?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 26. 19:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapig.A fiú dobott mert nem érzett irántam semmit.Hazudozott,hogy így szeret úgy szeret aztán letiltott instán és egy másik profilról láttam,hogy aznap amikor dobott egy közös képet rakott ki egy csajjal amiből arra következtettem,hogy együtt van/volt vele mert eléggé félre érthető kép volt.
2021. ápr. 27. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
2 hétig, aztán a csaj közölte, hogy legyünk inkább barátok. Előtte egy évig sülve-főve együtt voltunk, tulajdonképpen jártunk testi kapcsolat nélkül, tehát nem az volt, hogy ne ismert volna eléggé vagy ilyesmi. Nem tudom, mi volt. 🤷‍♂️
2021. ápr. 29. 11:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nem tudod? Tök egyértelmű, hogy kedvelt, de nem vonzódott hozzád testileg, vagy nem viselkedtél elég férfiasan amitől elázott volna a bugyija. A lányok erre is vágynak. Adott neked egy esélyt, de nem született meg a szikra. Barátzóna level 9000.
2021. ápr. 29. 12:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, valami ilyesmi lehetett. 🤷‍♂️

Kár, mert bele voltam zúgva mint állat.

14 évesek voltunk. 👀

2021. ápr. 29. 12:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

18 óra.

Hosszas ismerkedés után végül összejöttünk, elhívott magukhoz (egy olyan városba, ahol előtte még soha nem jártam), és másnap reggel szakított, mert hogy én előző nap nem tudtam konkrét helyet mondani, hogy hová menjünk fagyizni, és ő nem szereti az ilyen határozatlan férfiakat.

Őszintén? Jobb is, hogy ebből nem lett több. :D

2021. máj. 8. 17:44
 16/16 anonim válasza:
100%

3 nap.

Részegen ismerkedtünk meg, elfelejtettem a nevét, így amikor a barátaimnak be akartam mutatni, nem tudtam mit mondani.

2021. máj. 24. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!