Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy minden rendben volt a jelenlegi párotokkal, mégis hiányzott az exetek?

Figyelt kérdés

2023. nov. 29. 23:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%
19 Nem baj, majd a mostani párod is így fog járni, ilyen eldobható szinten, utána jön a köv örök szerelmed aztán a következő.
2023. nov. 30. 17:57
 22/28 anonim ***** válasza:
73%

Nekem ebből az jön le hogy a legkevésbé sem szeretted a személyiségüket, vagy mélységesen meggyűlölted őket valamiért. Egyik sem normális. Tudod, az emberek jó esetben nem csak dugásra meg házimunkára tartják a párjukat 😂😂

Mi meg az exemmel több ideig voltunk csak barátok, mint hogy kapcsolatban lettünk volna. Lehet szerinted utálnom kéne, de bocs nem megy, csak amiatt mert kapcsolatban nem működtünk jól.

2023. nov. 30. 17:59
 23/28 anonim ***** válasza:
64%
Nem mindegyiket utáltam, csak nem érdekelnek, és ez a normális, ha valakivel kapcsolatban vagyok. Biztos nem az exemmel foglalkozok, mikor párom van.
2023. nov. 30. 18:06
 24/28 anonim ***** válasza:
77%

De ha ilyen ügyesen csak a pároddal foglalkozol, azt nem értem az exeid miért lettek exek, hiszen ők is a párjaid voltak, szentek és mindig rájuk gondoltál. Aztán egyszercsak ex státuszba kerültek. Azért elég valószínű hogy a párod is ex lesz.

Amúgy meg ezért nem szabad összejönni jóbaráttal, vagy a társaságból valakivel, mert aztán ex lesz, akihez hozzá se lehet szólni, a társaságot is nagy ívben kerülni mert ott egy ex. Ez azért nem egészen normális.

2023. nov. 30. 18:14
 25/28 anonim ***** válasza:
47%

"Amúgy meg ezért nem szabad összejönni jóbaráttal, vagy a társaságból valakivel, mert aztán ex lesz, akihez hozzá se lehet szólni, a társaságot is nagy ívben kerülni mert ott egy ex. Ez azért nem egészen normális."

Ezért sem szerencsés az ex egyik haverjával összejönni. Nem baj, legalább ha gond van a szexben ki tudják tárgyalni.

2023. nov. 30. 18:22
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nagyon mit tárgyalni mert az emberek változnak, se ahhoz nem érdemes viszonyítani hogy valakinek az előző csaja mit szeretett, se azt hogy mit meséltek a kocsmában, se azt hogy az adott csaj mit szeretett 2 hónapja. Hanem mindig meghallgatni hogy mit szeretne itt és most, ennyi.
2023. nov. 30. 19:54
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
nem
2023. dec. 2. 06:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Néha szokott lenni, de ez általában szexuális jellegű. Nem mintha a jelenlegi párommal nem lenne kielégítő a szexuális kapcsolat, hanem a változatosság utáni vágyakozás az ami előhozza bennem. Természetesen ez sosem olyan erős, hogy ezért vissza szaladjak hozza. Erről többször beszélgettünk a párommal. Néha neki is felmerül hasonló érzés. Ezért gondolom, h ez szerintem egy teljesen normális érzelem főleg egy monogám kapcsolatban, mert ugye néha kívánjuk a tiltott gyümölcsöt.
okt. 25. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!