Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi keresgélés után találtátok meg egymást a jelenlegi párotokkal?
Figyelt kérdés
Lassan 1 éve, hogy szingli vagyok, azóta voltam több randin, hol én nem akartam folytatást, hol a másik fél, valahol egyikünk se, kezdek kiégni az ismerkedésbe, és kezd tőle elmenni a kedvem, merthogy úgy sem lesz belőle semmi :D2023. szept. 22. 10:26
1/8 anonim válasza:
Jelenleg nincs párom, de általában fél év telt el a barátnőim között. A legutolsónál már éreztem, hogy rezeg a léc a társkeresésnél és csoda lesz, ha találok valakit.
Hát, a vele való szakítás óta telt el először egy év és megláttam, hogy jelenleg tényleg nevetséges az egész társkeresési piac. Mert piac, mielőtt valaki besérülne a szóhasználat miatt.
Nagyjából én is feladtam. Nincs kedvem ehhez a toxikus környezethez.
2/8 anonim válasza:
Egy másfél éves se veled - se nélküled kapcsolatot zártam le végre valahára - ezt több év netes társkeresés előzte meg - egyik év áprilisában. A férjemmel rá 2 hónapra, júniusban találtunk egymásra szintén neten.
3/8 anonim válasza:
Igazán jó kapcsolatom még sosem volt
23F
4/8 anonim válasza:
Kapcsolatom nincs 5 éve, próbálkozások voltak de egy ideje nincs az sem. Ahogy öregedtem úgy csökkent minden, pozitív visszajelzés bármi.
5/8 anonim válasza:
3 evig voltam szingli. Voltak randijaim de 1 talalkozas utan minden lany eltunt, 2 kivetelevel. Az egyiket en kosaraztam ki, a masik engem a masodik tali utan. :D
Aztan megismertem a mostanit es 7 eve vagyunk egyutt
6/8 anonim válasza:
Hát honnan számítsam a keresgélést :D 15 éves korom óta vágyom a nagy szerelmre akivel minden klappol és mindig aktívan is kerestem, 26 voltam, amikor megismerkedtünk. De persze eközben volt több kapcsolatom is. Társkeresőn 7 évig voltam fent bruttó, amikor épp párom volt vagy meguntam akkor töröltem magam egy időre. A párom előtt két évig voltam szingli. De pl a társkeresőt egy kis kihagyás után 1 nappal azelőtt töltöttem le, hogy ő rám írt.
8/8 anonim válasza:
az elso kapcsolatom utan 2 evig voltam szingli, utana fel evig. probalkozasok persze voltak mindketto idoszak alatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!