Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy minden rendben volt a jelenlegi párotokkal, mégis hiányzott az exetek?
Nem én írtam, hogy a párom mellett hiányzik az exem, és akinek hiányzik az exe, ott nincs szerelem. De pontozzatok le nyugodtan, nekem akkor is ez a véleményem, és ez a mostani pároddal szemben nem fair.
Ha a pasidnak lenne esze, akkor otthagyna.
Őszintébb lennél, ha azt írnád, hogy az exedet szereted, és azért hiányzik.
Fordított esetben, ha én azt írnám, hogy hiányzik az exem, a párom mellett, akkor te azt írnád nekem, hogy én a jelenlegi páromat szeretem? Ha boldog lennél a barátod mellett eszedbe se jutna az exedre gondolni. Továbbra is azt gondolom hülyíted a pasidat. De annyi eszem lenne, hogy nem az exem barátjával jövök össze. Sajnálom a barátodat, mert számodra ő csak egy pótlék, hogy ne legyél egyedül.
Egyáltalán nem tudod a történet hátterét, látatlanban, magadból kiindulva ítélkezel, és próbálsz lehúzni. Ja, és gyenge feltételezéseket állítasz be tényekként. Nem tudom hányszor kell leírnom hogy értsd a csöpp eszeddel, soha nem akarnék már az exemmel lenni. Szar volt az egész kapcsolat, eszembe se jutna. Ellenben a párommal olyan boldog vagyok mint soha ezelőtt.
Leginkább csak azért vagyok szomorú, hogy egyáltalán összejöttem exemmel, így a kapcsolat mellett az azt megelőző, jó ideje tartó barátságnak is vége szakadt.
"Ha nem lenne a párom, és az exem könyörögne hogy újra összejöjjünk, akkor sem mennék bele, mert most sem működne a dolog. Ennek ellenére szerintem jogom van ahhoz hogy hiányozzon. Nem a kapcsolat, maga az ember."
Ezt te írtad. Ha a párodat szereted, meg boldog vagy vele, miért hiányzik az exed?
"Leginkább csak azért vagyok szomorú, hogy egyáltalán összejöttem exemmel"
Ilyen nekem is volt, hogy megbántam, hogy valakivel összejöttem, de nem is hiányzik az exem.
16 Azt írta amit nem értesz "Nem a kapcsolat, maga az ember." hiányzik neki.
Te meg lehet csak szexre keresel valakit hu de korrekten, a többi ember semmilyen tulajdonságát nem értékeled, mondjuk a párodét sem mert ő csak szextárgy.
Ilyenkor nem értik mi hiányozhat bárkinek a személyiségéből.
#16 csak a mondat feléig jutottál, ügyes vagy.
Köszönöm #17, végre valaki el is olvassa amit írok, nem csak kötözködik 🥹🙏
Pont ugyanez volt a gondolatom amit leírtál, csak már felcsesztem magam és nem tudtam volna ilyen kulturáltan megfogalmazni 😅
"Te meg lehet csak szexre keresel valakit hu de korrekten, a többi ember semmilyen tulajdonságát nem értékeled, mondjuk a párodét sem mert ő csak szextárgy."
Én a páromat szeretem, és sosem hiányzott mellette egyik exem sem, és mint, ember sem hiányzik egyik exem sem. Akinek a jelenlegi párja mellett hiányzik az exe, ott nincs rendben egy kapcsolat sem.
De én nem is egyből álltam össze valakivel szakítás után, hanem utána még eltelt egy év is. De úgy kb. egy fél év után túl tettem magam az előző kapcsolaton, és a barátommal is teljesen korrekt voltam, mivel túl tettem magam az exemen. Senki másra nem gondolok, csak a páromra. Bár mint írtam, én egyik exem haverjával se jöttem volna össze.
Olyan előfordult már, hogy ritkán eszembe jut 1-2 exem, hogy mi történt velük, de egyik sem hiányzik. Ez is csak kíváncsiság a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!