Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon mennyire jellemző a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyire jellemző a párkapcsolatokban az hogy az emberek csak beérik a jelenlegi párjukkal ha ló nincs a szamár is jó ha meg még szamár sincs akkor egye fene jó lesz ez is csak legyen már végre valaki?

Figyelt kérdés
Mondjuk Bélának a nagy kerek mellű kerek seggű nők az esetei de idővel rájön hogy soha a büdös életébe nem fog neki jutni ilyen nő ezért elkezdi csapni a szelet az elől deszka hátul léc munkarársnő Jucikának aki meg beadja a derekát. Jucika zsánere amúgy az adonisz testű 185 centis félisten lenne 18/5-ös brokival de azért csak összejön a 175 cm alacsony kis görbe vékony farkú Bélával aki aztán el is jegyzi és fel is ver neki három purdét hogy meglegyen a csokos kecó,legyen aki főzzön rá meg kimossa a szarcsíkos alsógatyáit. Az itteni olvasók közül vajon mennyien élnek ilyesmi kapcsolatban?

2023. nov. 24. 15:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szeretem ezt az érzékeny, romantikus lelkületet, amit a kérdező megvillogtat. :)

És lövésem nincs, mennyi lehet az igazán boldog kapcsolat. Ha face-en körülnézel, a sok "ideális család vagyunk, hűde happy minden" kép alapján kb. 99%-nak tűnik az arányuk, de élek a gyanúperrel, hogy az emberek közül igen sokan hazudnak. Hogy hányan, arról nincs pontos információ.

2023. nov. 25. 15:40
 22/25 anonim ***** válasza:
63%

19. Vérmérséklet kérdése. Én alapból nem vagyok egy zen buddhista, szóval hogy ki vagy mi a trollkodás, az csak a te mentsvárad. Nem szoktam a levegőbe beszélni. Az anonym jelleg egyik oldala hogy az ember vagy nagyon őszinte(én), és végre kiadhatja magából azt amit valójában gonfol(én), vagy oltári nagyokat kamuzik és beleéli magát egy általa vágyott szituba, szerepbe.

Nos, a való életbe nálam elég feszített a munkám, általában eszméletlenül visszafogottan lehet nyilatkoznom. Nem úgy mint itt.

Én már leírtam párszor! A gyk-t nagyjából mindenki egy bszott nagy szemétdombnak tartja. Én is. Viszont van egy két érték, kincs is. Tudod az alufólia is szép fényes, mégsem értékes, a koszos, földes antik gyűrűt észre sem veszed első ránézésre, mégis értékes.

Én sosem hiszek a nyájas, hú de barátságos beszédnek. Számomra pontosan annyit ér mint annak a szava aki pl. bánatában sötétnek látja a vililágot.

Az élet egy olyan játék, ahol semmi sem az aminek látszik, látatják. Semmi. Ez meg is látszik az emberek életén.

Majd figyeld ki mekkora betegséghullám veszi kezdetét 10 év múlva. Ha most szólnék hogy hogyan lenne elkerülhető, én lennék a fsz.

Jusson eszedbe: a jó a rossz, a rossz a jó, ma a rossznak jó, a jónak rossz. Kizárólag az eszed használd és hallgass a belső megérzésedre ha elágazóhoz érkeztél. Ezt nyomtasd ki, de biztosra veszem hogy eszedbe fog jutni idővel. Nincs mit....

2023. nov. 25. 16:30
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Rendkívül zavart válaszok, nagyon problémás, nagyon veszélyes.
2023. nov. 25. 16:42
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon zavart nagyon furcsa a kérdés is. Orvosnak kellene vizsgálnia a kérdésben rejlő kockázatokat.
2023. nov. 25. 16:42
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
A kutyádat sem akarod lecserélni, csak mert van nála szebb, okosbabb, jól nveletebb.
2023. nov. 25. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!