Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyire jellemző a párkapcsolatokban az hogy az emberek csak beérik a jelenlegi párjukkal ha ló nincs a szamár is jó ha meg még szamár sincs akkor egye fene jó lesz ez is csak legyen már végre valaki?
9: Két rossz út közül ezt érezte a kevésbé rossznak. Ha a másikat választotta volna, sem érezte volna jobban magát szerintem, mert mondjuk 50 évesen még mindig (tehát nem átmenetileg egy kis ideig!) egyedül lenni legalább ennyire nyomorult érzés és élethelyzet.
Azt nehéz feldolgozni, ha az embernek ilyen lapokat osztott az élet, mármint hogy jó soha nem lehet, csak a rosszak közül választhat. Szerintem ezt nem is lehet máshogy viselni, csak frusztráltan, keserűen. A kilátástalanság senkiből nem a lelki békét hozza ki...
Férfi vagyok. Képzelj el egy átlagos vonzerejű huszonéves pasast. Nem örökölt, soha nem is fog semmit örökölni. Nincs pénzes családi háttere. Jövedelme nem valami sok. Tele van lelkibetegséggel, komplexussal. Libidója szánalmasan alacsony, faszállító gyógyszerekre van szüksége, ha egy rendeset akar kefélni.
Ennek a fiatal férfinak igazából 3 lehetősége volt:
1) Albérletbe megy, ahol kb csak nyomorog (hiszen pénze nem sok, lakásárak meg az egekben), kilátástalanul tengődik, arra nem lenne pénze, hogy egy nőt elvigyen egy érdemi randira.
2) Az anyjánál lakik továbbra is, és az érzéstől, hogy micsoda szánalmas lúzer valószínűleg öngyilkos lesz 30 éves kora körül.
3) Összeáll egy kedves, szelíd nővel, akit bár nem tart túl vonzónak, de legalább lesz valakije, és kezdhet valamit az életével.
Szerinted melyik lehetőséget választotta???
(Természetesen ez csak egy kitalált kérdés. Semmi köze a valósághoz. Komolyan. Eskü!)
voltam szamár csak addig tartott a csaj amíg hasznára voltam útna mikor már nem voltam hasznos azonnal kidobott és másnap este szopta is az új faszt.
vannak szar alakok ez van.
9. Csak aztán jönnek ezek a véglények akik már csak azért is lepontoznak ha látják hogy kevés a pipa. Ovis szinten vannak. Sebaj, ez legyen a legnagyobb boldogságuk az életben, de valószínűleg tényleg ez. Aztán ők a nagy messiások a gyk-n! Szánalmas mind!
Ha már itt tartunk indokolják már meg a lepontozást! Nem mintha érdekelne a véleményük, csak gondoltam téged hátha érdekelne.
Ja igen az ő világmegváltó csúcskategóriás pasijuk mindent visz, mindenkit ver! :) Szerintem a cipőm talpáról különb dolgot vakarnék le mint ők meg az egész családjuk. Meg a szánalmas lelkületük! Ó hát persze, nekik olyan sok pipájuk van! Mert bizonyára ebben mérik az emberi nagyságot. Nekik igen, buborék világ! :)
17. Baromira érdekel! Nekem van életem, nem rózsaszín világban élek, csupa színes szivárványok alatt közlekedem, nem igazán érdekel más ember kis törékenyx kamu érzékeny, álhumanista lelke. Baj? Ellenben elismert ember vagyok társadalmilag, sőt gatrantáltan többet tettem és teszek az emberekért mint az itt pipáskodó, a pipáira oly büszke cyber bírók és társaik.
Engem nem zavar ha valaki kimondja a gondolatait, érzéseit. Veletek ellentétben.
Kérdező: forditsuk meg, te lennél valakinek a szamár, hogy éreznéd magad?
Ha azok akik belemennek ilyen ló nincs szamár is jó kapcsolatokba, kérdezem tőlük, hogy ha ők választanak egy szamarat, akkor ők is lennének e valaki számára csak egy szamár, aki csak arra „használja” őket, hogy legyen valaki, mert igy nincs egyedül.
üzenem Bélának, hogy azok akiknek ilyen a gondolkodásuk, hogy elhiszik, hogy nekik a büdös életbe nem fog jutni : most egy példa jutott eszembe a Mészáros Lőrincnek mennyi esélye volt pénz nélkül Várkonyi Andit megkapni? zéro nem? de hát mégis megkapta igaz? Tehát mennyi esélye van, ha te lenullázod magad már most, hogy nem kaphatod meg azt a nőt akire vágysz, mert eldöntöd, hogy esélyed nincs arra a nőre akire vágysz nem?
Mindaddig amig sokan igy gondolkodnak nem is lesz meg nekik amire vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!