Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiszemeltem egy bölcsész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszemeltem egy bölcsész (pedagógia) szakos fiút választott mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Mihez kezdjek? Én sose leszek, olyan mint egy bölcsész

2023. nov. 23. 02:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
5%

#8 Nem a ti tartalmatokat, hanem a ti hamburgereteket zabálom :)

#9 Igen, de az általad felsorolt területeken a bölcsészek nagyon kis hányada tud elhelyezkedni. A többi soha az életben nem fogja hasznát venni a "diplomájának".

2023. nov. 23. 12:33
 12/30 anonim ***** válasza:
92%
11, olvastál már újságot? néztél már filmet, sorozatot, TV-t? A munkahelyeden te magad rakod össze a szerződésedet, vagy valaki más intézi helyetted?
2023. nov. 23. 12:46
 13/30 anonim ***** válasza:
10%

#12 Igen, de az általad felsorolt területeken a bölcsészek nagyon kis hányada tud elhelyezkedni. A többi soha az életben nem fogja hasznát venni a "diplomájának".

(Tudom, hogy ezt már leírtam, de a jelek szerint szövegértést nem tanítanak a bölcsészkaron.)

2023. nov. 23. 15:40
 14/30 anonim ***** válasza:
77%

13, igen, írtad már, de nem szövegértési problémák vannak, pusztán másra írtad ezt:D

De amúgy mi alapján is állítod ezt?

2023. nov. 23. 16:34
 15/30 anonim ***** válasza:
9%

#14 A médiába pártállási, származási, illetve ismeretségi alapon lehet bekerülni. Ehhez nem kell semmilyen büfészakot elvégezni.

Egyébként is nagy adag krumplit kértem :)

2023. nov. 23. 17:08
 16/30 anonim ***** válasza:
70%
15# látod, ha elvégezted volna a bölcsészkart, akkor nem csak ilyen kajákra tellene. :) Tippre a legtöbb bölcsész havonta többet keres, mint te egy év alatt. :)
2023. nov. 23. 18:00
 17/30 anonim ***** válasza:
9%
#16 Benézted, mert szoftverfejlesztő vagyok, és amúgy kerülöm a mekiben kapható műanyag mérgeket, csak cukkollak :) De egy bölcsésznél még egy szakmunkás is többet keres :)
2023. nov. 23. 18:35
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

15, ahüm... és ezt te tapasztalatból tudod, vagy csak a netes böfögések alapján?

Csak mert dolgozik rokon a filmiparban (merthogy a filmek, sorozatok, TV elsősorban filmipart jelent, nem médiát) és elhiheted, kva kevés NERközeli ember van ott:D Azok a pénzes fronton vannak, nem pedig magában az iparban.

2023. nov. 23. 23:02
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
#18 Nekem is dolgozik egy barátom filmstúdiónál, megalázóan alacsony fizetésért kihajtják a belét, hétvégén meg szabi alatt is dolgoztatják, persze ingyen. Szóval a nem pénzes fronton nem egy álommeló.
2023. nov. 24. 08:12
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

19, hát a kötetlen és egybenhosszú munkaidő az tényleg gyilkos, az tény.

Sógor vágó, ő hülyére keresi magát vele. Ismerős sminkes, ő sem akar pl kimenni Hollandiába a pasijához, mert ott kezdhetné elölről, it tmeg bőven jól keres vele.

nyilván nem a statisztákat kell nézni (bár amúgy most hívtak, napi 20 rugót adnak tisztán, azért az sem annyira rossz, csak nyilván biodíszlet). Meg nem a sima betanított munkát. Ezeknek ugye köze sincs a bölcsészethez. Mondjuk a sminkesnek sem:D

2023. nov. 24. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!