Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszemeltem egy bölcsész (pedagógia) szakos fiút választott mihez kezdjek?
#8 Nem a ti tartalmatokat, hanem a ti hamburgereteket zabálom :)
#9 Igen, de az általad felsorolt területeken a bölcsészek nagyon kis hányada tud elhelyezkedni. A többi soha az életben nem fogja hasznát venni a "diplomájának".
#12 Igen, de az általad felsorolt területeken a bölcsészek nagyon kis hányada tud elhelyezkedni. A többi soha az életben nem fogja hasznát venni a "diplomájának".
(Tudom, hogy ezt már leírtam, de a jelek szerint szövegértést nem tanítanak a bölcsészkaron.)
13, igen, írtad már, de nem szövegértési problémák vannak, pusztán másra írtad ezt:D
De amúgy mi alapján is állítod ezt?
#14 A médiába pártállási, származási, illetve ismeretségi alapon lehet bekerülni. Ehhez nem kell semmilyen büfészakot elvégezni.
Egyébként is nagy adag krumplit kértem :)
15, ahüm... és ezt te tapasztalatból tudod, vagy csak a netes böfögések alapján?
Csak mert dolgozik rokon a filmiparban (merthogy a filmek, sorozatok, TV elsősorban filmipart jelent, nem médiát) és elhiheted, kva kevés NERközeli ember van ott:D Azok a pénzes fronton vannak, nem pedig magában az iparban.
19, hát a kötetlen és egybenhosszú munkaidő az tényleg gyilkos, az tény.
Sógor vágó, ő hülyére keresi magát vele. Ismerős sminkes, ő sem akar pl kimenni Hollandiába a pasijához, mert ott kezdhetné elölről, it tmeg bőven jól keres vele.
nyilván nem a statisztákat kell nézni (bár amúgy most hívtak, napi 20 rugót adnak tisztán, azért az sem annyira rossz, csak nyilván biodíszlet). Meg nem a sima betanított munkát. Ezeknek ugye köze sincs a bölcsészethez. Mondjuk a sminkesnek sem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!