Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez az apa komplexus, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az apa komplexus, vagy micsoda?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a helyzet hogy külföldön élek jelenleg és itt van egy srác barátom akivel egy ilyen lakóparkban vagy lakó övezetben lakunk, és többször találkoztunk, elkezdtünk beszélgetni és jóban lettünk. Többször van olyan hogy ha én főzök ő átjön és együtt eszünk, vagy én átmegyek moziestezni, de komolyan filmet nézünk, ő hajlandó velem megnézni lényegében az összes karácsonyi filmet most, hogy nálam beindult az őrület.😅 Mindig elpanaszolhatok neki mindent, stb. Viszont ő 25 én meg csak 19 leszek hamarosan, nem volt még pasim soha, és asszem kezdek beleesni. Imádom amikor babes-nek, honey-nak vagy darling-nak hív, a beszélgetéseink nyilván angolul folynak. Csütörtökön otthon kórházba került a nagymamám, és ezt írtam neki, ő meg tegnap este kérdezte, hogy átjöjjön-e, jól esne-e kibeszélni, mondtam hogy persze. Elvert unoban, aztán dumáltunk és átkarolt, én meg a mellkasára hajtottam a fejem és vagy 10x elgondolkoztam, hogy megcsókoljam-e. Aztán még néztünk filmeket meg stb, elég későn ment haza.

Ő randizgat, de utána mindig átjön kivesézni hogy mi volt, és mindig jól szórakozunk. Szerintetek gáz hogy beleszerettem? Vagy ez csak az az érzés, hogy olyan kedves, hogy azt hiszem szeretem?

Tök rendes apukám van, a szüleim már 22 éve együtt vannak és még mindig boldogok, szóval szerintem semmi okom az apa komplexusra. Viszont olyan létezik, hogy “bátty komplexus”? Előre köszi a válaszokat!😁😌

2023. nov. 18. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
6 év egyáltalán nem sok. Persze, hogy 19 évesen bejön egy 25 éves, teljesen normális. Apa kompexus mondjuk egy 50+ lenne inkább.
2023. nov. 18. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ez még egyáltalán nem "komplexus" nincs olyan sok köztetek
2023. nov. 18. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Köztünk is 6 év van, 21 évesen ismertem meg a 27 éves párom. 8 éve vagyunk együtt. Ez nem jelentős korkülönbség.
2023. nov. 18. 13:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez nem apai komplexus, akkor lenne az ha ő 39+ éves lenne - apád lehetne!

Viszont nem hiszem, hogy ő többet akar tőled ha simán elmeséli milyen randijai voltak, hamarább barátnak tart.

2023. nov. 18. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Azt hittem 52 évesről fog szólni, nem egy 25 évesről😱
2023. nov. 18. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:

6 eves volt anikor te megszulettel..

Hogy lenne apa komplexus? 20-25 evvel idosebb ferfi eseten talan , de az sem fix.

2023. nov. 18. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem hangzik apa komplexusnak. Ahogy többen is írták ez egyáltalán nem egy olyan nagy korkülönbség.

Báty-komplexusról még nem hallottam. XD Érdekes felvetés egyébként, de nem látom be hogy milyen szituáció lenne az amit így lehet értelmezni. ...Talán ha minden áron akarsz magadnak fiú barátot aki idősebb nálad? ...Ez amúgy lehet de egy "bátyba" nem lehetsz bele esve.

Két dolog van amit érdemes lehet végig gondolnod.

Az egyik hogy a srác vonzódik-e hozzád vagy mindenképp csak barátként tekint rád. Én nem feltétlenül abból indulnék ki hogy mesél a randijairól. Ez akár egy játszma is lehet a részéről. Például így demonstrálhatja hogy "van rá kereslet" ...mert lehet hogy ő is vonzónak talál téged, de nem tudja hogy ez kölcsönös, sőt azt feltételezi hogy ő nem elég jó neked. De ha ez a helyzet, akkor kell hogy legyenek jelei a dolognak. Pl. hogy néz rád? Szokott zavarba jönni tőled? Próbál téged "lenyűgözni"? Ezeket érdemes megfigyelni. Simán lehet az is hogy nem erről van szó, nem "vágyakozik" rád így tudatosan és tényleg az jár a fejében hogy valaki mással kéne összejönnie ...de ettől még amúgy tetszel neki és ha úgy adódna simán összejönne veled. ...Van hogy azt nem vesszük észre ami a szemünk előtt van. Mindkét esetben arra bíztatnálak hogy kezdeményezz (igen, nyugodtan megteheted nőként is, ettől nem leszel "r#banc" és ő sem lesz kevésbé férfi), de ne túl durván, hiszen itt most nem lehetsz biztos abban hogy ő mit akar. Persze ezzel kockára teszed a barátságotokat, de ha te már úgyis "bele vagy esve", akkor ez a barátság máris kompromitálva van, te pedig előbb-utóbb sérülni fogsz. A friend-zone nagyon rossz hely, hidd el, sok időt töltöttem ott, és sok mindent szalasztottam el miatta. Nem kell hogy rögtön megcsókold ...megfoghatod a kezét és közben a szemébe nézhetsz ...ha ezen a ponton ő elengedi a kezed és elnéz, meg ilyesmi ...akkor tudhatod hogy nem akar ebbe az irányba menni de mégse történt semmi ami nagyon kellemetlen volna.

A másik dolog valóban az hogy te ténylegesen vonzódsz-e hozzá, vagy csak ez a puszta szituáció vonz, illetve az amit most megkapsz tőle, ami felteszem egyfajta lelki támasz és kellemes társaság. Gondold végig, képzeld el hogy együtt vagy vele, hogy ott van ő és más férfiak és őt akarnád-e ..ilyenek. Amúgy ha rendes srác és jó vele együtt kikapcsolódni, illetve lelki támaszt tud nyújtani ...nos ezek pont olyan dolgok amiket ideális esetben elvárhatsz egy párkapcsolattól egyebek mellett. Ez amúgy pont az apa-komplexusos lányoknak nem szokott magától értetődő lenni akik toxikus pasikhoz vonzódnak.

Sok sikert! Remélem segítettem. :)

30-Férfi

2023. dec. 1. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!