Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek jobb pasi/csaj a párja mint amilyen pasi/csaj ő maga, az hogy kezeli a helyzetet? Örül vagy negatív, kisebbségi érzései vannak?
Szóval ha (nem csak külsőre értem) nincs egy szinten veled a párod. Pl képzettebb, dupla annyit keres, okosabb, életrevalóbb, szexuápisan sokkal tapasztaltabb, jobb a teste szebb az arca, és hasonlók, és a köztetek lévő különbség markáns.
Nem érzed magad rosszul hogy egy bizonyos tekintetben nem tudsz neki annyit adni amennyit érdemel? Vagy úgy érzed ezt kompenzálod mással?
Mindenki jobbnak tartja a párját mint saját magát.
Szerintem a párom borzasztó jó pali, míg én nem vagyok egy szépség, sőt..
Ő viszont azt állítja, hogy én vagyok gyönyörű és nem érti miért álltam szóba egy olyan átlag alattival, mint ő.
Na most akkor mi az igazság?
Személyiségfüggő. Egy bizonytalan, szorongó típusú embert frusztrálni fog és "kisebbségi" érzése lesz tőle. Egy pozitív személyiségű ember meg nagyon büszke lesz rá és "menőbbnek" érzi magát - s ennek megfelelően rengeteget fog tenni a kapcsolatba hogy az jó legyen, minél tovább megmaradjon.
Ja amúgy megjegyzem, egy jó kapcsolatnak nem az az alapja hogy ki mennyit keres, milyen végzettsége van, milyen a külső megjelenése hanem az érzelmi szinkron, közös hullámhossz, gondolatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!