Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez,ha nem apa komplexus?
teged se sokat szeretett apadyha itt gyulolkodsz 😂
szeretethianyban lehet valami,mert amúgy nagyon sok torodest adok en is es függetlenül ezektől a dolgoktol is sokat varok,ha szerelmes vagyok ( bar ez ritkán van)
es varnam,hogy szeressen valaki de nincs olyan, akire vagyom, akárkitol meg nem kell.
az értelmes válaszokat koszi😊
egyébként eléggé önálló vagyok, talpraesett ilyesmi csak tényleg több torodes kell. megemlítem majd egy pszichológusnak, aztán eldönti,hogy ez okes-e de erdekel mas van e hasonlokepp vagy a párja. de pl exemnek a szüleivel minden oke volt, mégis o meg pont az ellentéte volt es arra vágyott,hogy valaki ilyen legyen,mint en
Megértem azokat, akik azt mondják, hogy beteges ez a dolog, és valóban nem "normális" (mint ahogy nagyon sokan nem vagyunk azok ezért vagy azért). De ez nem feltétlenül baj, ha embernek amúgy helyén van a realitás érzéke.
Én nem akarok gyereket, soha nem akartam, de tudat alatt mindig olyan párt választok, aki felett anyáskodhatok. Korban teljesen hozzám illő emberekről van szó, 30 felett, de szeretem terelgetni a páromat. Szeretem elé tenni az ételt, szeretem, ha mellettem fejlődik, tanul. Nagyon szeretem nézni, ha a párom jobb ember lesz mellettem, szeretem terelgetni a karrierjében. Ha beteg, azonnal főzöm a húslevest, gondoskodom róla maximálisan. (Persze nem tartom el, nem arról van szó, hogy neki semmi dolga nincs a kapcsolatban. Az ágyban például kifejezetten szeretem, ha uralkodik felettem.)
Felismertem ezt a mintát, de úgy gondoltam, ezzel nem ártok senkinek. Jártam pszichológushoz, kiderítettük ennek az okát, de engem nem zavar, a páromat se, így nem változok.
Ülj le és tisztázd magaddal: neked jó így, vagy zavar? Ha nem zavar, és van, aki elfogad (és te is őt), akkor nincs mit tenni. Ha változtatni akarsz, keress fel egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!