Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az apa komplexus? Mert ez szerintem csak részben az.
"Mi az első gondolat ha meglátszik egy ilyen párost?"
hogy 2 sérült ember került össze, ilyen esetben mind a pasi, mind a nő sérült.
a csaj apakomplexusos, a faszi meg újrateremti a fiatalkorát... jellemzően lúzer emberek, akik annak idején nem kellettek a saját korosztályuknak, és most sem tudnának helytállni egy korukbeli nő mellett, a hozzád hasonló tyúkok meg könnyen besétálnak a csapdájukba.
Minden esetben rossz az apakomplexus, de nem "gáz".
Őszinte leszek: kétlem, hogy létezik egyáltalán, higy valaki érettebb legyen a koránál. Az esetek többségében pont, hogy visszamaradott az ilyen ember a társaihoz képest; nincs része olyan normális dolgokban, amiben a kortársainak része van. (pl "érettebb vagyok a többieknél, mert nem járok bulizni/nem érdekel a csajozás-pasizás/az időm nagy részét otthon töltöm" stb)
Az a férfi pedig pláne nem érett, aki 30 évvel fiatalabbakkal kezd. A kortársai kivétel nélkül vagy komolytalannak hiszik, vagy pedig (férfiak esetén) irigyek rá, mert összejött neki a komolytalan férfiak álma: egy komplexusos fiatal lány.
Egy normális emberi lénynek nem vonzó az, hogy a társuk olyan fiatal legyen, hogy akár a gyerekük is lehessen. Ha az érettsége miatt kedveled, akkor talán a legrosszabb úton jársz. Egyszerűen csak más a stílusa, mint a korodbelieknek, de ettől még ő is megrekedt. És te is.
Menj, és barátkozz, ismerkedj korodbeliekkel. Neked is jót tenne. Sokkal jobb, mint egy megrekedt 50 éves mellett lehorgonyozni, aki el tudja érni hogy fiatal lányok különlegesnek, és érettnek érezzék magukat vele.
Ha azt hallom valakitől, hogy "érettebb vagyok a koromnal", mindég megszólal a veszcsengo.
Ha valóban érett lennél, akkor nem potapucit keresnel.
én tisztelni sem tudom az ilyen férfiakat, nem is tekintem őket ffinak.
van ilyen ismerős, az is a "lányával" jött össze, 24 év a korkülönbség.
sokat bántják őket érte... a csajának is történt vmi az apjával, meghalt v. elhagyta őket, szval ott is apakomplexus.
Olvastam erről, hogy ez nem baj, ha megfelel a feleknek. Ha mindketten megtalálják azt, amit keresnek, akkor ez rendben van. Akkor szokott gáz lenni, ha olyat várunk el, amit a másik nem tud megadni.
De ez nem csak a korral van így. Ismerek olyan párt, ahol az ellentétes tulajdonságaikkal erősítették egymást.
18 évesen hogy volt sok kapcsolatod, nem beszélve, hogy már több idősebb férfivel voltál? Mikor kezdted 5 évesen?
Menj el az iskolapszichológushoz, ez nem egészséges.
#4-el értek egyet,sajnos. Eszed az nincs, de dugni jó leszel. A pajtik előtt meg persze, h felvàllal, elvégre csak a lànya lehetnél.
#8ra reagàlva: biztosan 12évesen megtalàlta a nagy szerelem, és azóta is belovagolta a fél vàrost.
Kérdező: semmi baj, csinàldcsak.
Fiatal éveidet nyilvàn jól eltöltöd mellette majd. Figyelj oda, h 3éven belül vegyen is el,tisztes hàzassàgi szerződéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!