Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az apa komplexus? Mert ez szerintem csak részben az.
Figyelt kérdés
Apukám nagyon rosszul bánt velem kiskoromban, lehet ez miatt alakult ki bennem ez. De nem mondanám teljesen apa komplexusban.Már nem tartom vele a kapcsolatot. Sok kapcsolatom volt mar velem egy időssel is de ha egy idősebb férfival vagyok az teljesen más. Ugy érzem sokkal komolyabbak, érettebbek mivel korom ellenére En is az vagyok. Most egy ilyen kapcsolatban csöppentem és ugy érzem nem csak a testem miatt szeret, hanem teljesen beleszeretett a személyiségembe. És En sem érzem azt hogy csak erre kellenek neki, komolyan tervez velem. Büszkén vállal mások előtt is, párjának barátnőjének hív nem szégyelli mint a legtöbb idős férfi akinek mások a szándékai. Ti mit gondoltok erről? Mi az első gondolat ha meglátszik egy ilyen párost? 18/L2021. okt. 12. 23:28
11/13 anonim válasza:
Ez hosszu távu nem lesz az fix.Ez a korkülönbség már rengeteg.Azt a részét megértem,hogy jobb egy idősebbel,mert nekem is nagyja részt idősebb pasijaim voltak.Jobbak az ágyban,tapasztaltabbak,éretebbek stb.Viszont 29 év az durva.A férjem is 50 éves,na de én 35 vagyok.
12/13 anonim válasza:
Javaslon nézd meg "a történet" című filmet.
Egy kislány sztorija, aki érettebbnek gondolta magát a koránál, majd eltelt 40 év és máshogy látja a dolgokat, pláne miután megnézi a képeit, és meghallgatja hogyan vélekedtek róla mások.
Aki érettebbnek tartja magát, akkor is, ha mások mondják neki, sosem érettebb! Ilyeneket azok mondanak, akik bele akarnak látni valamit a gyerekbe, ami a saját életükből hiányzott!
13/13 anonim válasza:
Nem tudom mire gondolsz komoly kapcsolat alatt, de ha valaha is akarsz vagy ő akar gyerekeket ez egy nagyon rossz döntés lenne rád és a gyerekre is nézve mondjuk egy 5 éven belül ha lenne akkor a pasi már 53 éves lesz 72 mire a gyerek leérettségizik vagy úgy jár mint én és gyerekkoromban elvesztem apum (és csak 18 év volt szüleim közt) de ha nem is akarsz gyereket ugyanez fentáll hogy 30-40 éves korodban kereshetsz magadnak valaki mást vagy életed végéig egyedül maradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!