Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ezek a jellemzők a szinte tökéletesnek igérkező kapcsolat jellemzői?
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja ismerkedek valakivel és még sosem éreztem ilyen jól magam senkivel. Nem szeretném elbízni magam, de úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit.
- közös a legtöbb hobbink, így már a kezdetek kezdetétől órákig beszélgettünk a temérdek témáról
- már az első találkozásnál megvolt a kémia, mert mindkettőnk megtalálta a másikban a zsánerét
- hasonlóak a célkitűzéseink, az életről való gondolkodásunk
- jól működik a szex
- mindketten nagyon érzelmesek és ragaszkodók vagyunk és ezt igényeljük is a másik féltől
- nagyon egy rugóra jár az agyunk, jól kommunikálunk egymással, így szerintem az esetleges problémákat és nézeteltéréseket is meg tudjuk majd oldani lelki sérülések, civakodás és ordibálás nélkül
2023. nov. 6. 15:12
11/15 anonim válasza:
Ahogy mondani szokás, új seprű jól seper. Egy hónap után nagyon elhamarkodott dolog lenne kijelenteni, hogy megtaláltátok egymásban az igazit. Ilyenkor még mindenki a legjobb formáját mutatja, szerintem együttélés során derül ki igazán, hogy tényleg egymásban találtátok-e meg a számotokra megfelelő társat.
12/15 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva történt, az első pár hónapot végig veszekedtük, ha a szex nem lett volna elsöprő erejű, akkor szerintem szakítottunk volna nagyon hamar. Aztán pár hónap múlva szépen lecsillapodott a vitás korszak, lassacskán megtanultunk mindent nyugalomban megbeszélni és már nyolcadik éve harmonikus a kapcsolatunk, mindent meg tudunk beszélni és rengeteg mindent éltünk már meg együtt, ami még jobban összekovácsolt minket.
13/15 anonim válasza:
Nekünk is tökéletesen indult.. majd kiderűlt, hogy csak én képzeltem tökéletesnek az egészet.. mert ő még az exének írt, hogy mennyire hiányzik..stb..
14/15 anonim válasza:
Majd ha leesik a rozsaszin szemcsi, es latod a hibait is, illetve ha jonnek az igazi konfliktusok, majd akkor lehet megmondani hova tartottok, mert ezek még csak feltetelezesek
15/15 Ghgj válasza:
Az alap jó, de egy életen át tartó kapcsolathoz ez tényleg csak alap. Nem véletlenül van az a mondás, hogy lakva ismerszik meg az ember, mert bizony egy hajtós nap/hét/hónap során nem az érdeklődési körről fogtok beszélgetni, hanem a mindennapokat kell közösen átvészelni. Olyankor is, amikor a hátad közepére sem kívánod a másikat, amikor beteg vagy, amikor le kell nyelni az anyós beszólogatásait, amikor ki kell állni egymásért, amikor kompromisszumokat kell kötni, vagy amikor a másik nagy bakit követ el, akár úgy is, hogy te arra előre felhívtad a figyelmét. Amiket leírtál, nem az élet, hanem a hormonos időszak jellemzői. Az nyilván nagy löket, ha az így telik, ahogy leírtad, de nem szabad tökéletességet vizionálni, mert egymáson veritek majd le, ha az nem lesz jelen minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!