Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisznek az emberek az igaziban (abban, hogy van egy
tökéletes ember, akivel semmit sem kell tenniük azért,
hogy a kapcsolatuk jó legyen és meg is maradjon ilyen
jónak)?
Figyelt kérdés
Miért hisznek az emberek abban, hogy azért létezik valami és valaki, hogy ők csak beletegyék a seggük és élvezzék anélkül, hogy dolgozni kellene rajta idővel? Nem illene ebből kinőni felnőtt fejjel már? Szerintem az igazi és a megfelelő partner két teljesen különböző eszme. Az egyik egy jó alap arra, hogy a társad legyen, akivel azzá váltok együtt, amivé együtt szeretnétek, a másik meg kész van és kiszolgálja az igényeidet. Miért olyan hülye valaki, hogy ebben hisz, főleg mikor megismer valakit? Utólag megértem, ha ezt mondja, de szerintem igazivá az ember a kapcsolatban válik megfelelőből és nem pedig úgy érkezik.
2021. nov. 4. 14:17
1/5 anonim válasza:
ki mondta, hogy az emberek, úgy általánosságban mindenki, ebben hisz?!
ez a te butácska elképzelésed, sehol nincs alátámasztva!a legtöbb értelmes ember tudja, h. fenn kell tartani sok munkával a kapcsolat minőségét.
meg azt is, h. ahol ez megerőltetőnek tűnik, onnan le kell lépni, mert az már csak kőtörés a bányában, csak teher.
addig jó, amíg vki nem áldozatként éli meg, h. erőfeszítésekkel is jár a dolog.
2021. nov. 4. 14:20
2/5 anonim válasza:
Meg kell látni a csiszolatlan gyémántot a másikban, majd nagyon sokat dolgozni rajta. A legtöbb ember készen akarja ezt megkapni, de szerintem sem lehetséges. A napokban mondta a férjem, hogy nem is érti mit láttam benne az elején, amikor csóró volt, nem volt magabiztos, céltalan volt az életben. Csak nevettem rajta, jó hülye kérdés. Támogattam, bíztattam, motiváltam és most minden ismerősünk úgy gondolja, hogy miénk a minta házasság. Nagyon sok munka van benne, mindkettőnk részéről.
2021. nov. 4. 14:35
3/5 anonim válasza:
Mert az igaziért érdemes tenni, hogy igazi maradjon. A "nem igazi", meg sose lesz az, bár sok munkával jó kapcsolat lehet belőle. Az emberek szeretik a kettőt összemosni. Mint egy matek képlet. Adjunk össze 2 random embert, akik majd dolgoznak a kapcsolatukon=Boldog kapcsolat. Hát, nagyon nem. Soha nem lesz olyan, mint az igazival lehetne. Azt csak azok gondolják, akik még nem találkoztak a másik felükkel.
2021. nov. 4. 14:44
4/5 anonim válasza:
Tény, hogy a valóságban tenni kell egy kapcsolatért, nem repül a szádba a sült galamb, viszont nem mindenki kompatibilis.
Én az igazit olyan emberre értem, aki velem kompatibilis, akivel megvan a kémia, egy hullámhosszon vagyunk, nem ütközünk falakba. Ezáltal több igazi is lehet. Viszont ha a szöges ellentétemmel akarnék kapcsolatot építeni, aki mindent máshogy gondol, mint én, nem menne. Akármennyi erőfeszítést is tennénk bele.
2021. nov. 4. 15:45
5/5 anonim válasza:
Mert a legtobb ember nem tanult meg tenni azert, hogy fejlodjon. Nekik a lassu sodrodas a megfelelo es milyen jo lenne, ha lenne valaki, akihez nem kell egyfolytaban igazodni, kompromisszumot kotni. A lenyeg, hogy a viz langyos legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!