Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember ránézésre nem illik össze akkor nagy esély van rá hogy a kapcsolatuk sem működik túl rózsásan?
Szerintem akkor működik, ha megmarad sokáig az erős vonzalom/ kémia, egy hullámhosszon vannak, ezt mindkét fél érzi. Ez az 1-2. évben kiderül. Nem tudom milyen szempontokra gondolsz, rengeteg van. Ha két ember egy húron pendül, azt ők érzik. Kellemes számodra a másik társasága, vonzódsz hozzá, meg akarod érinteni,
megnevettet, értékes, jó embernek tartod, akkor a gondokat meg fogjátok oldani. Egy házaspárt ismerek, akik ránézésre össze illenek, egyformák, de együtt betegesen nyugodtak, mintha nem is vonzódnának egymáshoz, mint 2 testvér. Náluk pl ez a becsap a villám érzés is elmaradt az elején, tudatosan jöttek össze.
Nem értem, mi a "ránézésre"?
Együtt élnek 10 éve, van több gyerekük, olyan nagy baj nem lehet azzal a házassággal.
Én éltem 20 évvel fiatalabb nővel, ránézésre biztosan hülyeségnek tűnt, van két szép gyerekünk, és nem a ránézés, vagy a kor miatt lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!