Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én mint egy cigány ember, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én mint egy cigány ember, van rá esély hogy szép magyar nőm legyen? (azért kérdezem itt, mert amit máshol nem mertél itt megkérdezheted! )

Figyelt kérdés

2014. máj. 27. 19:59
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem viselkedsz úgy és beszélsz úgy, mint egy cigány, akkor lehet. Ha meg még tanult vagy, tovább is növekednek az esélyeid.
2014. máj. 27. 20:00
 2/30 anonim ***** válasza:
45%

A jó csajok szeretik a kreol bőrű emberkéket, láttam jópár példát is erre.

Ha kigyurt vagy, meg neked is van frankó bmw-d akkor simán lehet magyar b.nőd.

2014. máj. 27. 20:10
 3/30 A kérdező kommentje:

egy ford focusom van, egy peugeot expertem, egy fiat ducato maxim, egy hunday lantrám, és egy renault thaliam!

Van még 5 házam , meg egy magyar nőm! Akitől született egy fiam! :D

:DDDDDDDDDDDDDD

2014. máj. 27. 20:12
 4/30 A kérdező kommentje:

de én is magyar vagyok!

attól függetlenül hogy cigány vagy sem.

2014. máj. 27. 20:13
 5/30 anonim válasza:
Nekem kifejezettem tetszenek a cigány lányok szerintem nagyon szépek :) Szóval lányba is biztos van am meg mitöl lesz az ember cigány? nem látszik rajta van aki sötétebb árnyalatú ennyi. lehetne arab török vagy bárki szóval
2014. máj. 27. 20:16
 6/30 A kérdező kommentje:

amúgy csak vicceltem, nincsenek autóim meg házaim meg barátnőm meg gyerekem se, mielőtt valaki komolyan venné :D

van rá esélyem 22/F

2014. máj. 27. 20:20
 7/30 anonim ***** válasza:
Ez tényleg cigó xd De attól mèg , lehet jó arc :D
2014. máj. 27. 20:33
 8/30 GentLnazi ***** válasza:
Én skinhead vok és van cigány haverom,ebből kiindulva simán lehet ha ember vagy es kulturált,bar lassan az mar a furcsa lesz :/
2014. máj. 27. 20:37
 9/30 anonim ***** válasza:
48%
Remélem semmikor. Bár cigánnyal úgyis csak a selejt állna össze, azokért meg nem kár. Teljesen mindegy, mennyire vagy gazdag, normális fehér nő nem kezd selejttel.
2014. máj. 27. 20:38
 10/30 anonim ***** válasza:
36%
A 9 .hozzà szóló , egy igazi senkihâzi csicska :)
2014. máj. 27. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!