Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mint egy cigány ember, van rá esély hogy szép magyar nőm legyen? (azért kérdezem itt, mert amit máshol nem mertél itt megkérdezheted! )
Őszintén ha fizetnének se kellene egy cigány. Meg mit jössz most itt a zsidókkal, most akkor cigány vagy zsidó vagy?
Igazán eltalálhatnád már hogy mit is hazudj!!
Pont úgy nyilvánulsz itt meg, kedves vagyonos-vegyesboltos (micsoda történelmi klisé :)) cigány félember barátom, mint akinek megvan az emelt szintű kémia és biológia érettségije ahhoz, hogy egyáltalán az orvosi közelébe szagolhasson. :D Persze az utolsó csöves is beadhatja a jelentkezést, majd nagyzolhat vele - bár ez csak rátok jellemző. :)
Hazudozol össze-vissza, tipikus cigány vagy, mint mondtam. Értelmes nő nem áll össze cigánnyal, aki pedig összeáll, az nem értelmes. Ennyire egyszerű. Nyilván nem kell éppen neked leírnom, hogy milyen gusztustalan a fajtád, hogy évszázadok óta (ahogy említetted) itt élősködtök rajtunk (mert azt valahogy elfelejtetted, hogy titeket soha, sehol, senki nem látott szívesen - bizonyára ok nélkül, ugye?). Nem is értem, hogy miért hallom a braziloktól, a norvégektől(!), a spanyoloktól, az amerikaiaktól, az angoloktól, a franciáktól, az olaszoktól, a kanadaiaktól, az oroszoktól is azt, hogy legszívesebben lemészárolnák az egész fajtátokat... Hihetetlen, ugye? Biztos velünk van a baj. :)
Aki nem cigányként összeáll cigánnyal, az számomra ugyanolyan gusztustalan cigánnyá válik. Bár használhatnám az "elállatiasodik" kifejezést is.
én cigány vagyok
csak azt akartam mondani, hogy a magyarok a zsidokkal együtt jöttek magyarországra!!!!!!!!!
A farkamnak tuti örülnél :D
kedves 24-es, látom azért a cigányok itt is összefognak...
nem tudom a 22-es válaszából hol is szűrted le azt, hogy rátámadt volna a fajtátok, de nekem ez valahogy nem jött le.
Nem kell veszekedni!
Egy ember mérgessége a tudati szintjét jelképezi!
Igen jól gondoljátok, egy cigány oktatja ki a rasszista embereket!
Ne is haragudjatok, de én mint cigány jobban érzem magam magyarnak, mint némelyik magyar!!!!!!
Na császtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!