Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, ezek a jellemző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ezek a jellemzők a szinte tökéletesnek igérkező kapcsolat jellemzői?

Figyelt kérdés

Már 1 hónapja ismerkedek valakivel és még sosem éreztem ilyen jól magam senkivel. Nem szeretném elbízni magam, de úgy érzem, hogy megtaláltam az igazit.

- közös a legtöbb hobbink, így már a kezdetek kezdetétől órákig beszélgettünk a temérdek témáról

- már az első találkozásnál megvolt a kémia, mert mindkettőnk megtalálta a másikban a zsánerét

- hasonlóak a célkitűzéseink, az életről való gondolkodásunk

- jól működik a szex

- mindketten nagyon érzelmesek és ragaszkodók vagyunk és ezt igényeljük is a másik féltől

- nagyon egy rugóra jár az agyunk, jól kommunikálunk egymással, így szerintem az esetleges problémákat és nézeteltéréseket is meg tudjuk majd oldani lelki sérülések, civakodás és ordibálás nélkül

2023. nov. 6. 15:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nincs tökéletes kapcsolat, 1 hónap után azt főleg nem lehet megmondani mire lehet számítani hosszabb távon. Szerintem inkább csak szerelmes vagy.
2023. nov. 6. 15:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó, akkor a tökéletes szót cseréljük ki arra, hogy hosszútávú, jól működő. :)
2023. nov. 6. 15:16
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is nagyon bíztató.

Magam is hasonlóan éreztem anno, amikor a férjemmel megismerkedtem.

2023. nov. 6. 15:22
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Én meg bármennyire is nehéz szerelmesen realista próbálnék maradni, mert legtöbbször minden kezdet szép aztán a szerelem amikor elmúlik, vagy egy kicsit kezd letisztulni a rózsaszín köd a hop után jön a hop. Nem árt gondolkodni is, ne csak az érzések sodorjanak, ezt tartom én.
2023. nov. 6. 15:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
(kop*)
2023. nov. 6. 15:26
 6/15 A kérdező kommentje:
Abszolút realista vagyok, csak úgy látom, hogy itt nem a rószaszín ködről van szó, hiszen mint ahogy említettem, a felsorolt dolgok mind jelen vannak már most. Ez nem illúzió.
2023. nov. 6. 15:27
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó alap.

Jó és tartós párkapcsolat lehet rossz alapból is meg persze jó alapból is el lehet b*szni az egészet.

Ez egy jó alap, ami niylván előny a jó és tartós párkapcsolathoz. De abszolút nem garancia.

2023. nov. 6. 15:34
 8/15 anonim ***** válasza:
68%

A hosszútáv, csakis hosszútávon derül ki.

Akivel ma isteni a szex és a többi, holnap már másba szerelmes.

2023. nov. 6. 15:42
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Jó alap, jó kezdés, de sok-sok év kell, hogy valakit igazán megismerj. Legyél azért résen.
2023. nov. 6. 15:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

:D

Bocsánat, hogy letöröm az ifjúi lelkesedést a kommentjeimmel, megértem!

2023. nov. 6. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!