Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veszekedős kapcsolatot beválla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedős kapcsolatot bevállalnátok a tökéletes szexért?

Figyelt kérdés

heti 2-3 db fél-2 órás veszekedés KONTRA szenvedélyes, a veszekedéseket leszámítva jól működő kapcsolat tökéletes, soha nemlátott szeretkezésekkel

Hosszú távon (életünk végéig) ez bevállalható?

A veszekedések apró dolgokon történnek általában, de mindketten lobbanékony természetűek vagytok... Utána mindig meg tudjátok beszélni, miután lenyugodtatok, de mégis csak a heti 2-3 veszekedés fel tud húzni rendesen. Harmincas párról beszélünk.

2023. máj. 10. 13:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ez attól függ miből indul a veszekedés és milyen hevesek. Vagyis semmi értelme nincs, csak vagdalózunk, vagy konstruktív viták.

Számomra nem normális egy érzelmileg "hintáztató" kapcsolat. A szenvedélyt fenntartja, de hosszútávon lelkileg kinyír.

2023. máj. 10. 13:36
 2/22 anonim ***** válasza:
69%

Heti 2-3 db, alkalmanként fél-2 órás?

Azaz heti minimum 1, maximum 6 órányi veszekedés?

Hát ez ritka fosul hangzik, kétlem, hogy lenne olyan dolog amiért hajlandó lennék elviselni ilyesmit.

2023. máj. 10. 13:38
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
Biztos, hogy nem. Én a nyugalmat szeretem. Jó szex pedig nem idegbeteg párral is lehet.
2023. máj. 10. 13:40
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy idő után nagyon előre megírt lenne. Magyarul unalmas. Veszekedés, szex, veszekedés, szex....

Minden bizonnyal a veszekedések alkalmával felgyűlt harag, düh, frusztráció kiélése csapódik le a szexben, vajon akkor is jó lenne a szex, ha nem veszekednétek?

Próbáljátok ki, 1-2 hétig ne veszekedjetek, lehet a szex egy más, érzelmesebb, lelkibb formáját fogjátok átélni....vagy nem.

2023. máj. 10. 13:42
 5/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Ha valakivel ennyire nem működünk emberieg, hogy ennyit veszekedünk, akkor ki fog idegileg készíteni. És igy kiábrándulok szexuálisan is. Max szexkapcsolat lehetne működőképes, ahol nem emberileg nem kell egymást elviselni.
2023. máj. 10. 13:53
 6/22 anonim ***** válasza:

Sok mindentol fugg.

Egy az, hogy mi okozza a veszekedeseket. Ha az, hogy attol is felrobbanok, hogy a masik hogyan veszi a levegot/fogja a villat, akkor nem, nem vallalnam be.

Ha kommunikacios gond van csak, tehat mondjuk en forgatom a szemem akaratlanul valamire, ez meg triggereli a masikat es azt hiszi, hogy lenezem ot es ez beindit egy veszekedos sort, akkor talan. Attol fugg, hogy felismertuk-e azt a pontot, ahonnan indul a veszekedes es hogy hajlandoak vagyunk-e mindketten valtoztatni.

Meg tenyleg erdekes kerdes, hogy a szex vajon tenyleg ennyire jo, vagy csak azert, mert folyton veszekszunk. Vajon nem azert veszekszunk tudat alatt, hogy szenvedlyes maradjon a kapcsolatunk? Tartos bekeidoszakban is ilyen fantasztikus lenne, vagy akkor mar unalmasabb?

2023. máj. 10. 14:03
 7/22 anonim ***** válasza:
20%
Én bevállalnám. Utálom a konfliktuskerülő embereket, akik elvonulnak meg megsértődnek. Az ilyenek szúrják a legváratlanabb időben az ember hátába a kést. Ha a veszekedés után a dolog megbeszélésére mindkét fél nyitott, akkor én nem látom a problémát. Azon viszont egyénileg dolgozni kell, hogy jobban tudjátok uralni a dühötöket.
2023. máj. 10. 14:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni, hogy aki ennyire zavar, azzal akár csak közepesen jó lenne nekem a szex.
2023. máj. 10. 14:39
 9/22 anonim ***** válasza:
47%
Kizárt. Nem vagyunk konfliktuskerülők párommal de sosincs vita semmiből. Egyszerűen szinte 100%-ban egyformán gondolkodunk mindenről.
2023. máj. 10. 14:58
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
Biztos, hogy nem. Én megőrülnék attól, hogy állandóan áll a bál. Utána ráadásul én nem ugrok neki a másiknak jó darabig, nekem idő kell, hogy feldolgozzam a balhét. Úgyhogy szex nem lenne.
2023. máj. 10. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!