Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha találtam valaki olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha találtam valaki olyat, akivel a szex, a mentális és a lelki oldal is tökéletes 1.) miért nem vagyunk együtt? 2.) találhatok valaha ugyanilyet újra?

Figyelt kérdés

Szóval teljesen elkeseredett vagyok, mert azt érzem, hogy ilyen csak egyszer létezik az életünkben egy valakivel. Egyszerűen minden klappolt és nem érzem úgy, hogy lesz még ilyen. Ha bárki lesz is, már nem ő lesz az igazi.

Kinek mi a véleménye?

Előfordult már mással is?

2021. nov. 26. 23:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Többször is történhet ilyen.
2021. nov. 26. 23:19
 2/31 anonim ***** válasza:
84%
Velem eddig ilyen 3x történt. Tehát van esély :)
2021. nov. 26. 23:39
 3/31 anonim ***** válasza:
87%
Az elsőnél mindig azt hiszi az ember, hogy csak egyszer történhet. De szerencsére nem😂
2021. nov. 26. 23:52
 4/31 anonim ***** válasza:
84%
Én többször is ereztem már ilyet úgyhogy simán 😅
2021. nov. 27. 00:02
 5/31 anonim ***** válasza:
74%
Mi történt pontosan? Mikor lett vége ennek?
2021. nov. 27. 01:07
 6/31 anonim ***** válasza:
83%

Pont ugyanebben vagyok most én is, mint te, kérdező. Nem könnyű, kitartást!

Amivel engem vigasztaltak, hogy paradox módon több "igazi" van az ember életében, viszont innentől állítólag könnyebb lesz, mert már felismered az érzést, illetve tudod, hogy a másikban mit kell keresned.

F

2021. nov. 27. 01:48
 7/31 anonim ***** válasza:
79%
Ha vége lett, akkor nem klappolt minden. Akivel minden klappol, azzal nem ér véget a kapcsolat.
2021. nov. 27. 04:03
 8/31 anonim ***** válasza:
21%

Hát véletlenül nem kosaraztad ki? :)

Mi történt?

2021. nov. 27. 04:07
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Több ilyen is van, az tény, de az is, hogy nagyon ritka, és nehéz ilyet találni. Biztos, hogy okkal nem lett belőle semmi, és ha minden más klappolt, akkor az egy komoly ok volt, nem egy kis apróság.

Ezt a le nem írt okot érdemes megrágni, átgondolni oda-vissza többször. Példa kedvéért, ha az illető házas, te meg a szeretője voltál, akkor lehet, hogy azon kéne dolgozni, hogy ne egy hűtlen, hazug féreg legyen a lelki társad.

Nem biztos, hogy ugyanilyet kell keresni, ha boldog akarsz lenni. Lehet, hogy a te fejlődésed a kulcs.

2021. nov. 27. 06:58
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy igazi, aztán lett egy még igazibb, éa jelenleg a legigazibbat készülök elvenni. :D

Az ember tapasztal, megtudja mire vágyik egy kapcsolatban, milyen ember, és kivel illik össze. Igazi alapanyag van sok, attól függ mi lesz belőle, hogy mit tesz érte mind a két fél. Hidd el, nem csak egy ember létezik mindenkinek, akivel teljesen boldog lehet.

2021. nov. 27. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!