Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találtam valaki olyat, akivel a szex, a mentális és a lelki oldal is tökéletes 1.) miért nem vagyunk együtt? 2.) találhatok valaha ugyanilyet újra?
Szóval teljesen elkeseredett vagyok, mert azt érzem, hogy ilyen csak egyszer létezik az életünkben egy valakivel. Egyszerűen minden klappolt és nem érzem úgy, hogy lesz még ilyen. Ha bárki lesz is, már nem ő lesz az igazi.
Kinek mi a véleménye?
Előfordult már mással is?
igen és ez hány éves összejárás eredménye?
mert ha egyszer szexeltetek és beszéltetek 10 órát összesen attól még nem ismered a másikat
plusz, ha a szerelem elvakít, akkor valójában idealizálod, tökéletesnek látod, nem őt látod, hanem olyannak látod amilyennek szeretnéd
Hiába érzem én is, hogy klappol minden, ha a másik fél nem érzi (vagyis tudat alatt elnyomja magában az érzelmeit, folyton agyal, képtelen a szívére is hallgatni)!
A fene nagy klappoláshoz két ember kell!
Nálatok is van valami bibi, mert ha olyan tökéletes lenne, már együtt lennétek!
Velem is megesik hogy olyannal sodor ossze az elet akivel már elso latasra elso szavakbol is teljesen ugy nez ki minden mintha egymasnak lennénk teremtve ő ugyanaz férfiben mint en nőben. Erre nem egyszer fordult olyan elő hogy mindezt keresztulhuzva elkezdenek az esetleg teljesen másmilyen vagy egyenesen ronda bnőmre nyomulni inkabb.
Szamomra felfoghatatlan mennyire vakok a férfiak.
Olyan is volt pl állok a zebranal es felul feketeben voltam alul kek farmer, es a mellettem levo srac abszolut ugyanugy mint en, ugy neztunk ki szabályosan mint egy pár, hát a srácnak semmi fel sem tűnt az egeszbol.
Vagy buszon is nem egyszer megesett hogy felszallok egy srac elott/vagy utan es még a buszsofőr is azt hiszi egyutt vagyunk(vagy vonaton a kalauz), a srácok meg bamba keppel jelzik hogy nem vagyunk egyutt es menneķ tovabb.
Hihetetlen mennyire EQ nullák a pasik.
15
Ezekez te honnan veszed?
Látod magad kívülről is?
Nem értem komolyan...
#15 Vagy ti mennyire EQ nullák vagytok, amikor olyannal sodor ossze az elet, akivel már elso latasra elso szavakbol is teljesen ugy nez ki minden, mintha egymasnak lennénk teremtve; ő ugyanaz nőben, mint en férfiban. Erre mindig letagadják ezt, és rámásznak más pasira. Vagy nem tagadják le, hanem mindent megtesznek azért, hogy ez a - legyen jobb szó híján varázs - elmúljon, mert rá akarnak mászni más pasira.
Szamomra felfoghatatlan mennyire bénák a nők.
17#
A legtobb pasi azt hiszi az álomnő aki a neten van
Modrllkedtem is es nagyon sokan törték zuzták is magzkat miattam értem a szexet is imádják velem.
Rengeteg profi kép van rolam fent.
A hulyek meg amikor edzoben vagyok es természetesen akkor meg nem látnak.
Nem egy pasi pl csak szex utan vagy nyáron(szexi ruhákban)jon csak arra rá hogy egy istennőt fogott ki.
Vakok a pasik egyszeruen. Ez annyira teny.
Es nem is csak a kulso.
Volt olyan srac akivel az elso mondatokban kiderult pl hogy teljesen egy a csaladi hatterunk ugyanazokon ment keresztul mint en. Ugyanugy kemeny volt neki az élet mint nekem. Ugyanazon a napon szulettunk. Mar elso beszelgeteseknel rengeteget rohogtunk egyutt teljesen egy volt a hullam. Erre ranyomult a dagadt hosszu uborka csöcsű 158 as bnomre.
Erre nem lehet mit mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!