Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a páromat ebben az esetben magától feldolgozni, vagy beszélgessek vele erről?
Óvszerrel védekezünk, ami sosem 100%, mert elszakadhat, lecsúszhat, ilyenek... Szóval a baleset megtörtént, vettem be Escapellet és nyilván tudjuk, ez nem cukorka, lehet hónapokra taccsra vágja a hormonrendszeremet. :/
Azóta 2x voltunk együtt (még nem jött meg), mind a két alkalommal nagyon óvatos próbált lenni, és nem is voltunk kutyapózban (így szakadt el a gumi, nekem az a legjobb érzésre amúgy). Én biztos vagyok benne, hogy titokban eléggé beparázott a potenciális terhességtől.
Nem tudom, hogyan beszéljek vele erről, ha már egyszer gyógyszert nem szedhetek, mert IBS betegként túl gyakran van hasmenésem, még az este se biztonságos szedéshez.
Intrauterin dolgokat es a Depo Proverát meg elképzelni sem tudom, a párom is gyógyszerellenes, maradnánk az óvszernél. A pesszárium jó ötlet lenne, de időben feltenni és levenni nagyon necces lenne a mi szokásaink mellett. Az óvszer mindenek ellenére ad egy szabadságot.
Nem tudom a páromnak megígérni, hogy nem fog megint elszakadni, de évente 2 alkalomnál többször az ügyeletes doki szerint nem szabad használni ezt a tablettát, akkor se, ha 2 tabletta közt minimum 1 hónap a vállalható idő.
Az mióta segítség az apuka részéről hogy nem hagyja éhenhalni a gyerekét, megteszi a kötelező dolgokat, meg megtanítja sakkozni?
Tudod mi a segítség? Amikor mondjuk a gyerek beteg, de bevállalja az 1-2 hetes otthon ápolást anyuka helyett, és ezt oviskorban úgy kb havonta. Vagy mondjuk az, hogy gyerektartáson felül még ad nekik X összeget ha kell. Na ezekre keressük a sok példát, tapasztalatot.
Naiv vagy, az a baj, egy álomvilágot képzelsz el, állandóan anyukád barátnőivel példálózól. Majd ha a te barátnőid mesélnek neked, akkor megtudod hogy hogy megy ez a négy fal között.
31-es: És miből gondolod hogy csak azért, mert nem írtam le, nem vett extra dolgokat a gyereknek (nyaraltak is minden évben) és nem vitte el betegség esetén is? Minden 2. Hétvégén felül havi 1 hetet az apjánál volt a srác. Ha épp betegen, akkor betegen kellett elvigye. Apukának is volt új felesége, őt is nagyon bírta, meg a mostohatesóit is. Az apja bevette a saját cégébe. Mit tud ezen felül tenni egy elvált pár a gyerekért?
Tudod mennnyien válnak el? Az én családomban a 80%uk elvált (nem magyarországon születtek, ott más világ volt kicsit a 90-es években, a változás reménye miatt is váltak oly sokan).
Úgyhogy részben emiatt se értem a problémádat. Meséljem el az unokatesóm, aki gyakorlatilag az apjánál maradt állandóra, és csak az anyja kapott láthatásit? Mert neki így volt jó? És akkor milyen anya az ilyen? És a nagybátyám eszméletlen jó apja volt az unokatesómnak. Már unokája is van.
Elhiszem, hogy megkeseredtél a saját tapasztalatod alapján, de lehet ezt jól csinálni. És akkor ennyi erővel házasan se vállaljunk gyereket, mert elválhatunk.
Az életre nincsen recept, van akinek nagyon nehéz.
Én azert tanultam, hogy legyen legyen minimum 3 opcióm, ha penzt kell keresni. Sajnálom, de tudom ez sokaknak nem adatik meg és szingli anyaként árufeltöltők stb. Emelem kalapom előttük, pokoli nehéz lehet. De én már vagyok abban a korban, hogy nem fogok ilyen helyzetbe kerülni. A munkám fele így is HO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!