Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgessünk vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel nem beszéltem sokat, egyszer beszéltünk, viszont nemrég elhívott találkozni. Elmentem, mit veszíthetek alapon, viszont arra nem számítottam, hogy ilyen jól fog sikerülni. Nagyon jól elvoltunk, talán ilyen jól még senkivel, és órákon keresztül beszélgettünk. Úgy érzem előtte önmagam lehetek, nagyon meglepett ez az egész. Viszont külföldön dolgozik, csak karácsony miatt volt itthon, és most nem tudom mit csináljak. Úgy érzem nincs értelme beszélgetni, felesleges idő ha legközelebb csak tavasszal jön haza, szóval nem tudom mi lenne jó, lehet ha egyáltalán nem beszélnénk. De annyira jó volt, hogy nem akarom hogy vége legyen, és vicces hogy első találkozás után már úgy érzem hiányzik, várom hogy találkozzunk, minél több időt töltsünk együtt. Ez most kivitelezhetetlen, fogalmam sincs mi lenne jobb inkább, ha megszakítanánk minden kapcsolatot, ha mindenki élné az életét és közben beszélnénk abból mondjuk semmi jó, vagy folytassuk és lesz valami. Engedjem el, ne foglalkozzak ezzel és beszéljünk tovább hátha kialakul valami a későbbiekben?2022. jan. 5. 01:40
1/4 anonim válasza:
Beszélgessetek. Az is lehet, hogy hazajön. Azért ne zárkózz be.
Abban légy nagyon biztos, hogy kint nem él szertetesi életet.
2/4 anonim válasza:
Beszélgess vele, de csak akkor ha esetleg úgy alakulna akkor Te kimennel hozzá, vagy éppen Ő jönne haza.
Előbb utóbb csak szóba jön majd, hogy mi a terve a jövőre nézve.
Próbáld meg nem beleelni magad, és lazán kezelni, ha netán még se lenne belőle semmi. Bár tudom ezt könnyű mondani.
3/4 anonim válasza:
Egyébként hány évesek vagytok? Neked probléma lenne ha utána kellene menned? Mennyire van messze, esetleg egy közös hosszú hétvégézés ott belefér ne?
Ahogy korábban írták, beszélgess vele, de vedd lazán, hogy ha nem lesz belőle semmi, akkor ne borulj ki miatta nagyon
4/4 anonim válasza:
beszélgessél vele,egymáshoz mennyetek ki és akkor találkozzatok sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!