Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszélgessek vele, vagy hagyjam ebből már úgyse lesz semmi?
Figyelt kérdés
1 hete szakított velem a barátnőm, mert beleszeretett egy másik gyerekbe. Ő se és én se vagyok képes megállni, hogy ne beszélgessünk. Azt mondta, hogy még szeret, de nem szerelemből. Szerintetek beszélgessek vele és lehet rájön, hogy szerelemből szeret vagy hagyjam és felejtsem el?2012. júl. 1. 09:48
1/3 anonim válasza:
Legyen már Benned egy kis büszkeség! Hagyd a francba azt a csajt!
2/3 anonim válasza:
Így van. A kötődés, megszokás miatt akar csak, de igazából már nem szeret. Lesz ez még jobb is, Őt meg hagyd.
3/3 anonim válasza:
Az egyetlen esélyed az hogyha hagyod, megszakítod vele a kapcsolatot. Talán elkezdesz hiányozni neki és rájön, hogy mégis veled akar lenni. De legyen büszkeséged, szerintem nem érdemli meg hogy megmaradj neki barátként. Próbálj továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!