Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a páromat ebben az esetben magától feldolgozni, vagy beszélgessek vele erről?
Óvszerrel védekezünk, ami sosem 100%, mert elszakadhat, lecsúszhat, ilyenek... Szóval a baleset megtörtént, vettem be Escapellet és nyilván tudjuk, ez nem cukorka, lehet hónapokra taccsra vágja a hormonrendszeremet. :/
Azóta 2x voltunk együtt (még nem jött meg), mind a két alkalommal nagyon óvatos próbált lenni, és nem is voltunk kutyapózban (így szakadt el a gumi, nekem az a legjobb érzésre amúgy). Én biztos vagyok benne, hogy titokban eléggé beparázott a potenciális terhességtől.
Nem tudom, hogyan beszéljek vele erről, ha már egyszer gyógyszert nem szedhetek, mert IBS betegként túl gyakran van hasmenésem, még az este se biztonságos szedéshez.
Intrauterin dolgokat es a Depo Proverát meg elképzelni sem tudom, a párom is gyógyszerellenes, maradnánk az óvszernél. A pesszárium jó ötlet lenne, de időben feltenni és levenni nagyon necces lenne a mi szokásaink mellett. Az óvszer mindenek ellenére ad egy szabadságot.
Nem tudom a páromnak megígérni, hogy nem fog megint elszakadni, de évente 2 alkalomnál többször az ügyeletes doki szerint nem szabad használni ezt a tablettát, akkor se, ha 2 tabletta közt minimum 1 hónap a vállalható idő.
10es nem kell együtt maradni, de jo lenne, ha tudná, hogy én megtartanám a gyereket. Édesanyámnak is beszéltem erről, hogy nem érzem stabilnak ezt a kapcsolatot, de ha gyerek lenne a vége, akkor ő is segítene, mert anyagilag is megteheti, bármiben támogatna, jó a viszonyunk. :)
Az apák sajnos nem mindig maradnak apák, a családomban jellemző ez a minta. Fel kell keressek egy terapeutát, mert valamiert minden barátom olyan személyiség volt, mint az általam alig ismert nagypapám, aki egy rendkívül érzelemmentes, autoriter, szigorú egyéniség volt, aki elvárta, hogy minden úgy legyen, ahogy ő akarja.
Valamiért magamon is ezt làtom, mindig ilyen férfiak találnak meg, mert nem vagyok elég hatàrozott.
Csak egy kapcsolat nem jótékonysági szolgálat, hogy kinyújtom a kezem és hátha beleesik pár szem keksz. Jelen esetben a törődésről beszélek.
Őszintén szólva nekem se tetszik,hogy ennyire beparázott hogyha egyszer szeret és akartok gyermeket a jövőben.
Nem tudsz neki megígérni semmit, mert hiába szednél antibébi tabit hogyha elfelejtenéd bevenni (időben) vagy antibiotikum mellett kevésbé hat míg ő óvszert húzna és ismét kiszakadna. Ugyanúgy teherbe eshetsz! Egyszerűen olyan napokon kellene szexelni amikor nem vagy termékeny (bár ha össze-vissza van a ciklusod akkor nehéz összehozni mikor lenne jó) és kihúzni időben.
Őt/téged nem izgat, hogy kiveszi és rád engedi (nemiszerv kizárva)?
Más nő is állapotos lett védekezés mellett, félt mindketto "résztvevő" mégis túlléptek önmagukon és jó szülők.
El kell vele beszélgetni komolyan, hogy mitől is tart ennyire és ha habbog, benyög valami süketséget akkor eldönteni hogy ő-e számodra a megfelelő társ...
Mindenképpen leülök vele beszélgetni hétfőn, most hazalátogatok a családomhoz hétvégére, akik máshol laknak. Nem vagyunk még fél éve sem együtt, szerintem is ilyenkor azért érdemes tisztázni, ki mit vár a kapcsolattól.
Neki legalább azt meg kellene értenie, hogy majdnem 28 évesen en egyrészt komoly kapcsolatot szeretnék, másrészt vagyok annyira jó élethelyzetben, hogy bevállaljak egy gyereket. Saját lakásom van, nem magas a keresetem, de azért egy gyereket fel lehet nevelni így is simán, anyukám legjobb barátnője egygyerekes szingli volt anno, persze én nem akarok szingli anya lenni. :) Nincs mitől tartanom, aki fél az a Párom.
Sok part ismerek én is, akik túltették magukat a becsúszott gyereken és azóta is nagy boldogságban nevelik a picit. :)
Igen, ez nagy ijedtség tud lenni, de nem akkora, hogy egy egészséges felnőtt embernek ez ekkora gondot okozzon. A szex ilyen. A védekezési módok ilyenek. Nincs 100%os védelem, aki ezt nem tudja elfogadni, az ne szexeljen.
Meg mi az, hogy neked kéne megígérni? Komolyan ennyire éretlen a párod?
19-es kettes volt bioszból gimiben, mert őt a matek jobban érdekelte mint bármi más. Azt is elfelejtette a lelkem, hogy 8 lába van a póknak, pedig amúgy ő is elvégzett egy egyetemet, akárcsak én és laknak is pókok az albijában. XD
Nem bánom, ha a 0-ról kell kezdeni, de muszáj lesz neki elmagyarázzam, mert ez neki lesz kellemetlen hosszabb távon, ha ennyire nem ert ehhez. Később; ha tudatosan akar gyereket, azt is időzíteni kell, nem lőni a vakvilágba.
Vagy ha ennyire nem megy, veszek ovulációs tesztet és ha pozitív/erősödik, akkor csak megszakítással és/vagy pharmatex. Köszönöm a tippet! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!