Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi vallomásnak vehető ez egy férfi részéről?
Sziasztok!
Három éve tart köztünk egy szexuális kapcsolat. Annak is indult, sosem akartunk többet a másiktól azonban pár hete elkezdtem észrevenni rajta másfajta közeledést is. Magától nem merte volna elmondani így rákérdeztem mit érez irántam.
Azt mondta, hogy részéről ez több, mint vonzalom és fontos vagyok neki.
Szerintetek ezt vehetem szerelmi vallomásnak?
Köszönöm én is, mert azáltal, hogy gyönyörűen definiáltad az érzéketlen r.banc fogalmát, máris sokkal jobb embernek érzem magamat. 😬
Azt persze nem írtad le, mennyiszer sírtad tele a párnádat miatta. Remélem majd a gyerekednek is büszkén adod át az általad képviselt értékeket.
Csóri 😂😂
Azt csinálsz amit akarsz! 😉
Ahogy én is!
"Azt csinálsz amit akarsz! 😉"
Ez így van.
Csak majd ne lepődj meg, ha tőled is tovább áll, aztán keres más dugópajtit.
Nem kell ahhoz feleség mellett becsajozott férfinak lenni, hogy tovább álljon valaki ha akar.
Ugyanúgy tovább tud állni egy olyan férfi is aki előttem nem volt nős. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!