Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi vallomásnak vehető ez egy férfi részéről?
Sziasztok!
Három éve tart köztünk egy szexuális kapcsolat. Annak is indult, sosem akartunk többet a másiktól azonban pár hete elkezdtem észrevenni rajta másfajta közeledést is. Magától nem merte volna elmondani így rákérdeztem mit érez irántam.
Azt mondta, hogy részéről ez több, mint vonzalom és fontos vagyok neki.
Szerintetek ezt vehetem szerelmi vallomásnak?
30,32
Van gyomra a kérdezőnek, csak tartása nincs.
Kérdező!
Hidd el, a biztos puncit te SOHA nem fogod nála kiváltani. A felesége a felesége, lehet egy hárpia is, ő egy biztos pont és a gyerekei anyja.
Téged csak üríteni használ. Ha neked elég, akkor örülök, ha nem, akkor keress másik palimadarat.
Gyomrom is felfordult tőled...
Szerintem meg valjanak el, egyik felnek se jo ez. Hazugsagban elni, bizalom es szeretet nelkul.
A feleseg megerdemel egy rendes pasit.
Vagy ha valas megse opcio, akkor legyen nyilt hazassag, csak mostmar a nonek is lehet szeretoje es a ferj is legalisan szexelhet.
45. De valahol úgy fogalmazol és úgy véded, mintha te is már régóta többet szeretnél. Az meg hogy ő..
Nem fogja eldobni a biztosat, ezt több ilyen kérdés alatt is mindenki megmondja.
Család, gyerekek, hitel. Erre így esély nincsen. Pedig a feleségnek is jó lenne ha lehetne valakije, mert ez így gerinctelen.
Már megvan, ki ez a csaj... Már korábban is írt ki kérdést, jó nagy kommentcunamit generálva.. vagy szimplán egy ostoba, rettentő sötét "nő" 😂, vagy ismét csak trollkodik valaki.
Ha az előző, akkor ő maga a női nem szégyene, amire múltkor is rettentő büszke volt. 😀😀😀
49: Ja, szerintem is csak én lehetek az egyetlen ember a világon akinek a kérdése kommentcunamit generál. 😀
Nem tudom melyikünk az ostoba valójában. 🤷♀️
Na mindegy, aki érdemben hozzászólt a témához annak nagyon köszönöm, a többieknek annyit tudok mondani, hogy a világot a szex meg a pénz irányítja.
Na sziasztok. ✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!