Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, a simogatás mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, a simogatás mennyire vehető jelnek?

Figyelt kérdés
Lehet csak baráti a közeledés,ha folyamatosan megsimogatjátok egy nő karját, hátát, vállát és a combját?

2017. okt. 14. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én általában megsimogatom, megfogom a nőket. Ma is volt egy ilyen sztori, de mondtam is és tudja is, hogy tetszik. De nekem már mindegy.
2017. okt. 14. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom milyen férfi "barátaid" vannak, de én a lány barátaimnak nem szoktam simogatni a combját (de a karját, vagy a vállát sem).

Egy arcra puszi, egy gyors ölelés előfordul, de a simogatás, főleg olyan intim területen, mint a comb...

(mondjuk rólad is megvan a véleményem, ha a "barátaidnak" hagyod, hogy a combod simogassák úgy, hogy nem egyértelmű, hogy ez most barátság, vagy udvarlás)

2017. okt. 14. 19:43
 3/11 A kérdező kommentje:

Utolsó, te ezt félreérted.

Nem a barátom a férfi, nekem ő tetszik, és remélem, hogy én is neki. Mondhatni, hogy van valami alakulóban. Annyi volt csak a kérdés, hogy csinálná ezt egy férfi akkor, ha nem vonzódna a nőhöz? Úgy értem a "barátit", hogy nem akar kapcsolatot, csak az átlagnál kedvesebb, és ő a simogatásba nem lát bele többet.

2017. okt. 14. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

Nem mondta, hogy a barátja, egyébként pedig az ő teste, talán az a baj, hogy nem te simogatod, kedves 2-es? Miért nem a férfi viselkedéséről van meg a véleményed? Ismerkednek, miért ne tehetnék? Sem a nő, sem a férfi viselkedése nem ítélhető el, ha ez mindkét fél beleegyezésével és örömére történik.

Igen, ez eléggé jelnek vehető.

2017. okt. 14. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Barátságból nem szoktuk simogatni senkinek a combját.
2017. okt. 14. 19:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2017. okt. 14. 19:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Hasonlóan az előző válaszokhoz, csak megerősítem, hogy olyannak nem simogatnám a combját, aki nem jön be, és nem lenne vonzó.

A többi még határeset, bár aki egyáltalán nem tetszik, náluk még azokat sem simogatnám.

2017. okt. 14. 20:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Az okosok azt mondják, hogy a deréktól felfelé történő simogatás baráti jellegű, a deréktól lefelé történőt pedig nem kell ecsetelni :D
2017. okt. 14. 20:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Olvastam már hasonlót, utolsó :D De hát a mellek, arc, nyak is derék fölött van. :D
2017. okt. 14. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Igen, hozzátartozik, hogy ezt a hátra kell érteni, így ebben a formában már van logika benne.
2017. okt. 14. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!