Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a simogatás mennyire vehető jelnek?
Nem tudom milyen férfi "barátaid" vannak, de én a lány barátaimnak nem szoktam simogatni a combját (de a karját, vagy a vállát sem).
Egy arcra puszi, egy gyors ölelés előfordul, de a simogatás, főleg olyan intim területen, mint a comb...
(mondjuk rólad is megvan a véleményem, ha a "barátaidnak" hagyod, hogy a combod simogassák úgy, hogy nem egyértelmű, hogy ez most barátság, vagy udvarlás)
Utolsó, te ezt félreérted.
Nem a barátom a férfi, nekem ő tetszik, és remélem, hogy én is neki. Mondhatni, hogy van valami alakulóban. Annyi volt csak a kérdés, hogy csinálná ezt egy férfi akkor, ha nem vonzódna a nőhöz? Úgy értem a "barátit", hogy nem akar kapcsolatot, csak az átlagnál kedvesebb, és ő a simogatásba nem lát bele többet.
Nem mondta, hogy a barátja, egyébként pedig az ő teste, talán az a baj, hogy nem te simogatod, kedves 2-es? Miért nem a férfi viselkedéséről van meg a véleményed? Ismerkednek, miért ne tehetnék? Sem a nő, sem a férfi viselkedése nem ítélhető el, ha ez mindkét fél beleegyezésével és örömére történik.
Igen, ez eléggé jelnek vehető.
Hasonlóan az előző válaszokhoz, csak megerősítem, hogy olyannak nem simogatnám a combját, aki nem jön be, és nem lenne vonzó.
A többi még határeset, bár aki egyáltalán nem tetszik, náluk még azokat sem simogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!