Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi vallomásnak vehető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi vallomásnak vehető ez egy férfi részéről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Három éve tart köztünk egy szexuális kapcsolat. Annak is indult, sosem akartunk többet a másiktól azonban pár hete elkezdtem észrevenni rajta másfajta közeledést is. Magától nem merte volna elmondani így rákérdeztem mit érez irántam.

Azt mondta, hogy részéről ez több, mint vonzalom és fontos vagyok neki.

Szerintetek ezt vehetem szerelmi vallomásnak?

#szerelem #vallomás #szerelmi vallomás #Férfi szerelmi vallomás
2023. okt. 20. 10:48
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
86%

Mert a szeretője vagy, így nyilván más a helyzet. Nem ismerem őt, viszont a foglalt palik egy jó része ilyen dumával akarja megtartani általában azt, akit csak szexre használ. Félelem a lebukástól talán (mivel egy szerelmes szerető bármire képes), így megnyugtat kicsit.

Ha valóban szerelmes lenne beléd, a te párod lenne, hidd el.

2023. okt. 20. 18:02
 12/59 A kérdező kommentje:

Igen, ezek a dolgok rendben is vannak.

Viszont a mi esetünkben ő nagyon is tisztában van vele, hogy nem kell mindenféle dumával kábítania ahhoz, hogy megtartson. Soha nem volt szó köztünk arról, hogy ebből több is lehetne egészen mostanáig.

2023. okt. 20. 18:07
 13/59 anonim ***** válasza:
86%

Nem mindegy mit mond, ha párja van?

"ő nagyon is tisztában van vele, hogy nem kell mindenféle dumával kábítania ahhoz, hogy megtartson"

Hát pedig lehet, hogy értelmesebb lenne, hogyha megszüntetnéd ezt az egészet, és olyan életet élnél, olyan ember mellett, akinek 1.számú vagy, nem csak egy másodhegedűs.

Meg már fél lábbal kint van belőle stb duma

A pélójával meg még ott. Néha meg ott nálad.

Hiteget, hogy továbbra is a szeretője maradj.

Persze fontos vagy, de azért annyira mégsem, hogy felvállaljon.

Nekem ez a helyzet egyértelmű, tök mindegy mit mond.

A valóságot kell látni, nem a vetítést, amit előad valaki.

2023. okt. 20. 18:16
 14/59 A kérdező kommentje:
Köszi de tanácsot nem kértem. 🙂
2023. okt. 20. 18:18
 15/59 anonim ***** válasza:
81%
Nem tetszenek a válaszok, megértem 😂😂
2023. okt. 20. 18:31
 16/59 anonim ***** válasza:
86%

#4: Látod...Olvasok a sorok között. :)

(#2)

2023. okt. 20. 18:32
 17/59 anonim ***** válasza:
72%
Arra számított biztos, hogy: "Persze, ez egy vallomás, érdemes várnod rá, hiszen egy megbízható és becsületes emberről van szó. Miért ne hinnél neki?"
2023. okt. 20. 18:42
 18/59 A kérdező kommentje:
Ha arra a kérdésre kaptam volna választ amit feltettem akkor tetszene. De nem ahhoz kértem tanácsot, hogy hogyan folytassam az életemet.
2023. okt. 20. 18:46
 19/59 anonim ***** válasza:
58%
Akkor válaszok, szerintem nem. Megfelel?
2023. okt. 20. 18:50
 20/59 anonim ***** válasza:
69%
Többet érez, hiszen az érzései a farkából erednek és jobban kijön veled, de ez nem szerelem. Lehet belőle az, de ez inkább mentőövet jelent számára.
2023. okt. 20. 18:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!