Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi vallomásnak vehető ez egy férfi részéről?
Sziasztok!
Három éve tart köztünk egy szexuális kapcsolat. Annak is indult, sosem akartunk többet a másiktól azonban pár hete elkezdtem észrevenni rajta másfajta közeledést is. Magától nem merte volna elmondani így rákérdeztem mit érez irántam.
Azt mondta, hogy részéről ez több, mint vonzalom és fontos vagyok neki.
Szerintetek ezt vehetem szerelmi vallomásnak?
Kérdező, szerinted milyen ember, aki a párja meg a 2 gyereke háta mögött ilyet tesz?
És te ezzel az emberrel akarsz közös jövőt meg el vagy ájulva, hogy miket szövegel?
Veled nem csinálná ezt szerinted? Rettentő naív vagy. Megvetni kellene, nem összefeküdni vele.
Tisztában vagyok azzal, hogy velem is megtehetné.
Sajnos nagyon sokan csinálják ezt az asszony meg a gyerekek háta mögött. Világéletemben férfiakkal dolgoztam, hidd el tudok egy s mást. Úgyhogy nem én vagyok a naív.
"Sajnos nagyon sokan csinálják ezt az asszony meg a gyerekek háta mögött."
Úgy mondod mintha tényleg sajnálnád, közben meg ilyennel vagy.
Úgy mondom, hogy azokat sajnálom akik azt hiszik szentek a férjeik.
Hát nem.
De Te épp egy ilyen általad is elítélendő dolgot legitimálsz azáltal, hogy részt veszel benne.
Nyilván a felesége jobb ember lehet, mint te, max nem olyan vonzó.
Figyelj tok mindegy, hogy kezdtetek a kapcsolatot (csak szex), ha most eldob nem tudom hany evet a ferj. Megegyeztetek valamiben, hogy csak szex kapcsolat lesz, mert o foglalt, erre most megszegitek... Nyilvan ez mind előrelátható volt, csak naivan azt hittetek kezelni tudjatok.
Bar ennyi erovel az elejen is osszejohettetek volna, hogy ne legyen kihasznalva az asszony otthon. Ezen a ponton, amúgy is azt mondom, hogy ugy lenne fair ha elvalna vegre a szeretod es hadd kezdjen uj eletet az asszony is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!