Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A nőknél hogy van ez a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél hogy van ez a szerelem kérdése?

Figyelt kérdés

Elég régen láttam szerelmes nőnemű embert. Azért írtam ilyen furcsán a megjelölést, mert egy 10..tizen x éves embert még nem biztos, hogy NŐnek lehet nevezni, mert ő inkább még csak gyerek, szerintem. (A férfi is elég ritka 10 évesen mostanság.)

Szóval szerelmes nőneműt leginkább én csak tizenéves emberben láttam eddig. Volt egy 24 éves csaj ismerősöm, aki tizenéves korában szerelmes volt egy nálánál tizenévvel idősebb srácba. Szerintem csak plátói(egyoldalú) szerelem volt ez. Aztán ugyanez a csaj 24 évesen rajongott az egyik tanárjáért. Lehet, hogy szerelmes is volt belé, de lehet, hogy csak rajongás volt, nem tudom. (Én pont ekkor voltam szerelmes ebbe a csajba, de ez most lényegtelen.)

A kérdésem az, hogy a nők is ugyan úgy szerelmesek, mint a férfiak? Én 35 évesen még szerelmes tudtam lenni a 24 éves csajba. A nők is szerelmesek tudnak lenni huszon, harminc, negyven, ötven, stb évesen, ugyan úgy mint a férfiak?

Ha mondjuk már nem, akkor mi van helyette?

Ha ugyan úgy igen, akkor ez miért nem nagyon látszik rajtuk? Szégyenlik, vagy mi van ilyenkor velük?

2023. okt. 17. 17:11
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
#20 Nincs már velük ennyire intim beszélő viszony. Úgy nagyjából hasonlóak voltak a kapcsolatban-tartási okok, mint nálam. Az idősebbnél a szeretet hiányzott irányomba, a kapaszkodáson volt inkább a hangsúly. Mondjuk ő durván sok sérülésen ment keresztül az élete során, szóval elege lett/ volt már a párkapcsokból. Szerintem legbelül már teljesen fel is adta a dolgot. Várja, hogy nagymama lehessen. Talán majd az a szerep örömöket hoz az életébe. Kívánom neki.
2023. okt. 17. 22:15
 22/23 anonim ***** válasza:

A szerelem attol is fugg h a masik milyen kepes e kihozni beloled.

Ez nem csak ugy van, hanem interakciok eredmenye.

Elvileg van egy kerdess sor amit ha feltesznek egymasnak az emberek akkor kepes mely erzeseket kotodeat generalni a felek kozott.

2023. okt. 18. 06:36
 23/23 A kérdező kommentje:

Nálunk mindig csak egy kérdés hangzott el ezzel kapcsolatban, az alábbi:

- Szeretsz? 🙂

A viccet félretéve, tudnál bővebb infót adni az említett kérdéssorról? Mit keressek, és/vagy hol találhatóak azok, a szerelem beindítására, esetleg tesztelésére(?) hivatott kérdéssorok?

2023. okt. 18. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!