Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelem hozzáállás kérdése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem hozzáállás kérdése?

Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy sráccal. Minden apró hibát amit látok benne felnagyítok. Egyik percbe azt érzem nagyon vágyok valakire a másikba meg mindig a hibákat keresem és a szabadsággal foglalkozom. Ha most találkozok ezzel a sráccal lehet, hogy azért nem müködik majd a szikra mert falakat építek magam köré? Vagy szerelem szempontjából ez nem számít mert így is úgy is megtörténhet?
2017. febr. 8. 12:44
 1/2 anonim ***** válasza:
72%

De, számít, nagyon is.

A párommal nem is lennénk együtt, ha nem jártam volna éppen pszichológushoz, aki segített fokozatosan lebontani a falakat. Mert olyan szinten hárítottam el az érzéseimet, hogy magam is meglepődtem. Egy álomrandi után úgy éreztem magam, mint aki csapdába esett és teljes kétségbeeséssel küszködtem. Nem éreztem se pillangókat, se semmit, amit ilyenkor "szokás", csak azt, hogy csapdába estem.

Amikor ezeknek az érzéseknek a forrását sikerült szépen feldolgozni, akkor tudtam szerelmes lenni.

2017. febr. 8. 12:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem tudod mit akarsz ezért félsz elköteleződni.
2017. febr. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!