Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél hogy van ez a szerelem kérdése?
Elég régen láttam szerelmes nőnemű embert. Azért írtam ilyen furcsán a megjelölést, mert egy 10..tizen x éves embert még nem biztos, hogy NŐnek lehet nevezni, mert ő inkább még csak gyerek, szerintem. (A férfi is elég ritka 10 évesen mostanság.)
Szóval szerelmes nőneműt leginkább én csak tizenéves emberben láttam eddig. Volt egy 24 éves csaj ismerősöm, aki tizenéves korában szerelmes volt egy nálánál tizenévvel idősebb srácba. Szerintem csak plátói(egyoldalú) szerelem volt ez. Aztán ugyanez a csaj 24 évesen rajongott az egyik tanárjáért. Lehet, hogy szerelmes is volt belé, de lehet, hogy csak rajongás volt, nem tudom. (Én pont ekkor voltam szerelmes ebbe a csajba, de ez most lényegtelen.)
A kérdésem az, hogy a nők is ugyan úgy szerelmesek, mint a férfiak? Én 35 évesen még szerelmes tudtam lenni a 24 éves csajba. A nők is szerelmesek tudnak lenni huszon, harminc, negyven, ötven, stb évesen, ugyan úgy mint a férfiak?
Ha mondjuk már nem, akkor mi van helyette?
Ha ugyan úgy igen, akkor ez miért nem nagyon látszik rajtuk? Szégyenlik, vagy mi van ilyenkor velük?
Miért van az, hogy ennyire ingerültek mostanság a válaszolók? Elég magas itteni értékeléssel is egyből a plafonon vannak, még egy ilyen gyermekded kérdéstől is.
Szerelemről kérdeztem és már szinte egyből fröcsög is a vér. Miért kell ez?
Köszönöm szépen Nektek a válaszokat és nagyon kedvesek vagytok, hogy leírjátok a gondolataitokat a témában, igazán hálás vagyok érte!
#6 Te azt tapasztalod, hogy ez téma az emberek között amit kérdeztem? Itt nem emberek között vagyok? Nem ők válaszolnak a kérdésekre?
#8 A kérdésem a nőkre vonatkozott. A férfiakéval tisztában vagyok és különösebben most nem is érdekel. (Még.) De úgy látom a vàlaszokból, hogy mintha ott is megoszlalának az álláspontok. Arról is jöhetnek válaszok, lehet hogy valakiknek, akik használják a gyakorit, meg pont az lenne az érdekesebb kérdés.
Nincs kulonbseg.
A szerelem erzese nem egyforma az emberek kozott. Sot egy azon ember 2 szerelme is lehet teljesen mas erzes. Nem gondolnam h ossze kellene hasonlitani vagy lebontani nemekre a kerdest. Leven vannak akik keptelenekra masok meg barki e beleesnek. Lehet ferdi vagy no az illeto.
A azerelem melysege minosege is mas pl eletkoronkent helyzetenkent. Mas az elso gyerek/tini szerelem mint a oregkorban kialakult. Melysegben hevessegben okossagban.
Szoval nem azon mulik h no vagy ferfi vagy. Ugyan ugy kepesek a szerelemre. Vagy eppen mem kepesek.
Nagymamam 72 evesen talata meg a 75 eves elete szerelmet. Ebben a korban mar nem a szex dominal. Te nagyon jo volt nezni ahogy kezenfogva tipegnek es mosolyogva csillogo szemmel meznek egymasra.
"A kérdésem a nőkre vonatkozott. A férfiakéval tisztában vagyok és különösebben most nem is érdekel."
Nem vagy tisztában azzal, 4 milliárd férfi hogy éli meg a szerelmet, szeretetet, fájdalmat, magányt, gyászt. Saját magad érzéseivel vagy tisztában. Minden férfiéval nem. Ha ezt megérted, a nőket is segít megérteni. Mert még egyszer mondom, nem puncival meg fütyivel érezzük a szerelmet.
#14 Érdekes és szép történet a nagyszülődről. Köszönöm szépen a válaszod!
Lehet, hogy az apámat is most találta el Ámor nyila. 78 éves múlt és folyamatosan bejár egy nálánál évtizedekkel fiatalabb egyedülálló nőhöz. A házasságuk anyámmal (74) pocsék. Most izgulhatok/tunk, hogy ki leszünk-e forgatva az örökségből, mert kell a lóvé a szerencsejátékra.
A szeretet győzedelmeskedni fog minden felett... és a Szerencsejáték Zrt.😌
#16 Szerintem nincs vita köztünk, csak nekem eddig azok voltak a tapasztalataim kettő nőnél (32 és 44), hogy ők nem szerelemből voltak velem. Mondjuk én sem abból voltam velük. Az idősebbel szeretetből (és kapaszkodásból), a fiatalabbal meg inkább csak kapaszkodásból.
Én magamról tudom, hogy miért nem voltam szerelmes beléjük, de arra lennék kíváncsi, hogy ők miért nem szerelemből voltak velem? Ezért forszírozom azt, hogy a nőknél van-e összefüggés a szerelem érzésének kialakulása, megléte és az életkoruk között.
De közben olvasom, hogy akár 72 évesen is tud működni a szerelem egy nőnél. Hogy mennyire kuriózum egy ilyen jelenség, az persze továbbra is kérdéses, de az egy eset is inkább arra lehet bizonyíték, hogy a nőknél sincs életkori összefüggés ezen érzéssel kapcsolatban.
"Én magamról tudom, hogy miért nem voltam szerelmes beléjük, de arra lennék kíváncsi, hogy ők miért nem szerelemből voltak velem"
Ezt ők tudnák megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!