Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmet el lehet titkolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet el lehet titkolni?

Figyelt kérdés
Munkahelyen egy irodában vagyok kedves aranyos csinos kolléganővel, akiért teljesen oda vagyok, nagyon csinos, nagyon jól néz ki, nagyon jókat szoktunk beszélgetni, nevetni. Egy ideje többet érzek már iránta. Ráadásul ő is szingli ötpercenként rágondolok, állandóan nézem a Facebookját, hogy mikor elérhető, hány perce volt elérhető, miket posztol, de nem szeretném hogy megtudja hogy többet érzek iránta, próbálom titkolni. Szerintem még abszolút úgy látja hogy nem érzek irántad többet, el lehet ezt valahogy titkolni mivel a kolléganőm?
2023. okt. 14. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Minek eltitkolni. Próbalkozz, max keresel másik munkát, ha kínos lesz a helyzet.
2023. okt. 14. 11:04
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
El, főleg ha nem esik le neki.
2023. okt. 14. 11:11
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Éppen el lehet, hogy érdemes-e, az más kérdés. Mondjuk nekem az ötpercenként más Facebookjának nézegetése, meg az azon való pörgés, hogy mikor volt fent utoljára már a kényszeres kategória. Ha beszélgettek ott, majd úgyis válaszol, ha szeretné és ráér, ha nem, akkor meg miért lényeges, mikor van fent épp? Azért magánélete csak lehet, mert te "szerelmes vagy"...
2023. okt. 14. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

"Hóóóósszú útról visszatéééééérni nem leeeeeeeheeeeeeet.

Aaaaaaa szerelmeeeeeeet eeeeeeltiíííítkóooooolni nem leeeeeeheeeeeet..."

2023. okt. 14. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem szerelem, hanem vonzalom. A szerelmet nem lehet eltitkolni, a vonzalmat igen, ha el tudod nyomni. Csak ez üti azt a gondolatot, hogy szeretnéd ha tudná, hogy többet akarsz.
2023. okt. 14. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet. De nem értem miért tenne ilyet bárki.
2023. okt. 15. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ellehet, ha nem erdekled eszre se fogja venni rajtad mert nem erdekled.es eltitkolni is lehet. Ha nem ugralid korbe nem szolsz hozza, csak titokba lesed akkor mar elis titkoltad😊 de ha szimoatikusnak tart es egyeduallo is ne titkold
2023. okt. 16. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!