Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak,ha egy nő szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,ha egy nő szerelmes belétek,de igyekszik titkolni,azt "le szoktátok vágni"? És ha igen,miből?

Figyelt kérdés

2022. jún. 27. 17:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
Igen, 100 kiló felett levágok mindent. Mondjuk általában disznót 😂
2022. jún. 27. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Na én tipikusan az vagyok aki nem veszi észre. Ha egy lánnyal kettesben maradok , szolidan próbálja jó tulajdonságait tudtomra adni, jól elbeszélgetünk, de beveti a nem=igen taktikát (nem akar kapcsolatot) en elhiszem:)
2022. jún. 27. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy nem, nem is ertem miert kell titkolni aki nagyon bejon…
2022. jún. 27. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

nekem olyan parjaim voltak/vannak eddig, akik simán levágnak mindent a nőkről. egy nem tudta csak, de annak meg elárultak a könnyeim, es akkor állt neki össze.

sztorik:

volt egy alfa aki ramstartolt. persze vonzott tetszett, de nem biztam benne, ugy oltottam le magamrol es tiszta erővel mindig nem egyszer nem kétszer, ahogy nem szégyelltem.

De érezte ő azt jól, hogy én akarom. es tudta ő azt jól, hogy nem ellene küzdök, hanem saját magam ellen. ésszel a kémia meg a szívem ellen.

Kipuhatolta a gyengéim, minden uton módon hódított, nem adta fel. a bizalmamra is hajtott teljes gözzel, hogy bízzak benne higyjek neki nem használ ki. es a sok harcban gyötrelemben szerelmes lett. es menthetetlenul. na csak ezen a ponton vesztem el én. és tört fel minden. olyan szenvedélyes volt az első szeretkezésünk, mire megkapott, hogy nagy kemény alfa létére szex után elkezdett könnyezni és ismételgette hogy szeretlek szeretlek szeretlek szeretlek.

másik.

megbeszéltuk egy sráccal hogy laza szexkapcsolat. mellette próbaltam nyitni komoly barátot keresni stb, de gyűrűződtek be folyamatosan az érzesek a szexpartnerem iránt amivek nem akartam hogy visszaélje n, nem akartam hogy érzelmekkel szívasson ahhoz hogy megtartson vagy készségesebb legyek stb.

de elkezdett érzelmileg behálózni ettol fuggetlenul. szerelmet is vallott. amire semmilyen reakciot illetve laza termeszetes kozombös formát vettem fel. ugy vettem mint az i like you-t.

es akkor elkezdte zavarni hogy en nem mondom neki nem viszonzom nem fejezem ki, nem tört be érzelmileg.

próbalkozott gyengédebb romantikusabb lenni vinni ide oda etc

soha nem jött rá hogy én érzek szeretem.

kezdte feladni. a próbálkozásait kétségbeesés düh sértettség kezdte felváltani.

és akkor egyszer a képembe vágta hogy végulis ez CSAK SZEXKAOCSOLAT semmi több.

na itt azonnal könnybe lábadt a szemem.

ahogy meglátta teljesen elcsodálkozott nagyon örült neki hogy ezek szerint mégis érzek abszolut MEGHATÓDOTT, és olyan gyengéd mindenhol csókolgatós szeretkezés lett belőle amilyen még soha nem volt vele azelőtt.

a többiekrol nem mesélek, mert álcázni sem nagyon akartam másoknak azt hogy szeretem.

2022. jún. 27. 18:36
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
*szexkapcsolat
2022. jún. 27. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
*Az alfát gőzöm nincs mibol vágta le hogy akarnám őt es csak magammal kuzdok. Elvégre mindog eloltottam a p.csába, de érezte azt mégis hogy itt engem nem lehet elengedni.
2022. jún. 27. 18:38
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

*leoltottam

Ez a tipikus sztori hogy, tudom hogy te is akarod, hiába mondod hogy nem. Hiába küzdesz magad ellen. Az ellen küzdesz, amit akarsz.

csak ez ugy rendesen elhúzva sok sztori eseménnyel macska egér harc miegyebekkel.

2022. jún. 27. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen: általában a kedvessége, a nézése, a hangja elárulja.
2022. jún. 27. 18:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.
2022. jún. 28. 08:07
 10/10 anonim ***** válasza:
4# te is meg az alfád is rohadt irritálónak tűntök
2022. júl. 13. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!