Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harman kihasznaltak, ha szerelmes leszek, eltudom majd ezt titkolni orokre? Belehalnek ha el kene mondanom
Egyiknek sem kellettem csak kihasznaltak,mind mocskos, felni kell tole tipusu ember volt
Feltem is toluk. ez 20 evesen volt. Azota eltelt 2 ev. Lekopnem magam , de mire mennék vele? Van egy fiu aki vegre erdekel, es nem akarom neki elmondani hogy harom ferfivel voltam ugy, hogy egyiknek sem kellettem. Eltelt 2 ev. Miert ne kezdhetnek uj eletet? Miert kene a multrol beszelnem?
Ez attól függ h a srác hogyan gondolkodik.
Számomra nem befolyásol semmit hogy előtte milyen voltál mit csináltál stb. A lényeg h most milyen vagy.
De, ha én lennék a srác helyében szeretnek tudni róla, hogy mi törtem előtte.
Ez úgymond bizalmi kérdés.
Ha később tudnám meg valószínűleg rosszul érintene, de ha tőled tudom már a kapcsolat első szakaszában akkor abszolút nem jelentene gondot.
Ez nem azt jelenti, h már az első randin mindent akarok tudni, hanem kicsidenkent adagolva.
Ha úgy indul egy kapcsolat, hogy becsapod, azt megette a fene. Elmondanám, hogy 3 kapcsolatom is volt, szerettem őket ( ez nagyon fontos), de kiderült mindegyikről, hogy becsaptak.
Aki szeret, tudomásul veszi, hogy ez a te múltad ő előtte. Ezek a traumák is hozzátettek a személyiséged alakulásához. Ezért óvatosabb vagy, nem akarsz megint sérülni.
Téves alapállás, hogy magadat hibáztatod. Téged csaptak be, nem te a másikat.
De hogy ha most azzal kezded, hogy nem mondasz igazat, az új barátodat bizony te csapod be.
A számszerűség végül is nem fontos. “Volt, azt hittem, hogy kapcsolat, becsaptak, kiderült, hogy nem volt az, ezért mondtam, hogy nem volt.”
Ennyi.
Neki is van múltja, kapcsolatai, nem tudhatod, milyen sérülések érték. Éppen azért nagyon fontos az őszinteség.
A gonosz, ostoba megjegyzésekkel ne törődj.
Bocsi, de megerőszakoltak ? Mert ha nem, az nem kihasznalas, hogy három sraccal fekudtel le.
És egyszerre voltal velük vagy külön külön? Vagy miért tartod ezt ennyire gaznak?
Szerintem megvezették, becsapták. Ezt is büntetni kellene, a kérdezőn érződik, hogy tipikus kislány, talán nem is volt rendben fejben..
Szoktak ilyesmiket beadni, hogyha szeretsz, akkor ezt meg ezt megteszed, na így szoktak 3 pasival lenni tapasztalatlan lányok. Erőszak is, meg nem is. Inkább érzelmi erőszak, csalás, kihasználás. Ezért olyan undorító, amikor felnőtt férfiak "hátrányos helyzetűekre", pl tinikre, vagy mélyszegény, vagy más egyáb rossz helyzetben lévő nőre vetik rá magukat, először édesgetve, de más szándékkal. Tapasztalt felnőtt nő nem nyal be ilyesmit.
Igen utolsó, így már értem, ha így nézzük, én is voltam ilyen helyzetben.
De azért nekem is lehetett volna eszem nem belemenni ilyesmibe. Emiatt a kérdezőnek nem kellene leneznie magát. Volt egy két tévedés a múltban de ennyi, ez senkit nem határoz meg.
Persze, de ez szélsőséges tévedés, már ő is tudja, hogyha valaki 3 másik pasival van, akkor az figyelmet kelt. Viszont, ha a kérdező jól választott pasit, akkor az meg fogja érteni a dolgot, hogy fiatal és naiv volt, tapasztalatlan, és vakon hitt a szerelmének.
Nem lehetett volna annyi eszed, mert nem voltál olyan helyzetben, hogy legyen. Amíg nem tudtad, nem tehetsz róla, hogy nem tudtad! Ez a csalás alapja, amit teszel, meg áldozathibáztatás, még úgy is, hogy te vagy az áldozat. Ha átvernek és becsapnak, az nem a te felelősséged, semmilyen téren sem. NEM KELL mindenkinél okosabbnak lenned. MINDIG lesz, aki okosabb nálad, ha ő ezzel visszaél, az csak és kizárólag az ő felelőssége!
Ezért büntetik például a csalást, de csak anyagi dolgokra szokták használni sajnos, mintha a rohadt pénznek nagyobb értéke lenne, mint az ember testének.
Érted, ha átvernek 50 ezer forinttal, azt mondják, hogy súlyos dologra kell, add nekik szerelemből, közben nem is, akkor abból ügy lesz.
Ha beetetnek, hogy csak akkor szereted őket, ha megdug a fél város, az meg a te hibád. Nevetséges ez a rendszer.. Etikailag mindkettő ugyanolyan, sőt, az utolsó súlyosabb vétség, mégis a jog nem kel a védelmedre, sokszor akkor sem, ha csak férfiak a szereplők, nem kell ahhoz nőnek lenni, hogy értéktelenítsenek. A szexuális visszaélések (is) alá vannak becsülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!