Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltál már annyira szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már annyira szerelmes, hogy még kihasználni is hagytad magad?

Figyelt kérdés

Amikor tudod és érzed, hogy a másik nem viszonozza ezt, de mégis kedvel, kíván és időnként eltölt veled egy-egy estét, mert az neki nagyon jó. És tudod jól, hogy valójában kihasználja azt, hogy szeretetből megteszed, amire vágyik, de ebből nem lesz több, hiába várod a beteljesülést. És azt is tudod, hogy tulajdonképpen bármikor mondhatsz nemet, a kezedben van a döntés, hogy hagyod-e magad használni vagy véget vetsz ennek, de nem bírod megtenni, mert a teljes elvesztése még jobban fájna.

Aki magára ismert, volt már ilyenben része (akár a kihasználó oldaláról is), megírná a történetét? Mennyi ideig tartott és hogy lett vége ennek a fájdalmas viszonynak? Ki szakította meg végül? Hány évesek voltatok?

(Azt nagyjából tudom, hogy milyen személyiségi/lelki problémák állnak egy ilyen állapot hátterében, úgymint önbizalomhiány, kötődési zavarok..stb. Most engem elsősorban az olvasok személyes tapasztalatai, érzései érdekelnének.)

2020. ápr. 24. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Igen annyira szerelmes voltam egy exembe, hogy a szakítás után belementem egy szexkapcsolatba vele. Utána persze eldobott mikor megunt.
2020. ápr. 24. 12:25
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Igen, rengeteg mindent elviseltem tőle, csak azért hogy ne hagyjon el. Már nagyon bánom, sokkal korábban dobnom kellett volna
2020. ápr. 24. 12:27
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
A nőknél ez bevett praktika. Beleszeretnek a falubikába az meg kihasználja.
2020. ápr. 24. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Igen, még a tinikorom végén, az első kapcsolatomban. Buta voltam, tapasztalatlan és rettenetesen önbizalomhiányos. Tanultam belőle, tudatosságot vittem az életembe és utána már soha többet nem engedtem meg magamnak, hogy ilyen helyzetbe hozzam magam, tényleg nem ér ennyit egyetlen szerelem sem.
2020. ápr. 24. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát... jelen. Nem vagyok rá büszke, de pontosan ebben a helyzetben vagyok, pedig nem gondolom magam egy idiótának, mégis belementem. Még nincs vége, ahogy írtad is, a döntés az én kezemben van/lesz, de még egyelőre nem vagyok rá képes. Szánalmasnak érzem magam néha emiatt, sosem gondoltam volna, hogy ennyire le tudok adni az önbecsülésemből.
2020. ápr. 24. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Volt nálam minden, önbizalomhiány, kötődési zavarok, komplexusok stb. Ezért hagytam magam kihasználni. Vicces, hogy a végén ő vetett véget a dolognak. Vagyis tulajdonképpen annyira sem becsült, hogy kimondja, hogy vége, magamtól kellett kikövetkeztetnem. Azóta megtaláltam a tartásom és nem viselném már el ezt senkitől, de úgy legeslegmélyen bennem van az, hogyha vissza akarna jönni még egy utolsó kihasználásra, akkor belemennék (pedig szerelmet már nem érzek iránta)... Szerencse, hogy már nem érdeklem. Ja, szar ügy.
2020. ápr. 24. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
A legszörnyűbb, hogy nem is voltam szerelmes, csak valami olyan pluszt adott az életembe, amitől hagytam magam elővenni amikor ő akarta. Az érdekes, hogy ennek ellenére a végefelé mégsem élveztem már a társaságát annyira mint eleinte, gondolkodtam is, hogy véget vetek. Ami szánalmas, hogy ennek ellenére ő vetett véget az egésznek. A fájdalmas, amit utána éreztem mégis, hogy hiányzik az a plusz amit hozott az életembe. Ami érthetetlen, véletlen folytatni akarta volna, egyszerre éreztem, hogy nem kezdeném újra, ugyanakkor minden pillanatban vártam, hogy jelentkezzen.
2020. ápr. 24. 22:56
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
az összes kapcsolatom ilyen volt igazából. volt, akivel 2 évig együtt éltem, és így bánt velem. így eldöntöttem, hogy nem lesz több kapcsolatom.
2020. ápr. 26. 00:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos volt ilyen. Igazából én szerelmes voltam ő pedig tudta, hogy szeretem,ő viszont őszintén megmondta, hogy csak barátság extrákkal lehet, én pedig belementem. Kb 10hónapig tartott utánna összejött egy lánnyal. Nagyon bántott az egész és haragudtam magamra, hogy ennyi ideig húztam a saját agyam úgy, hogy tudtam mit akar de én mindenképpen a saját érzéseimmel foglalkoztam. Viszont rengeteg tanultam ez által és sokat fejlődtem a saját hibámból.
2020. ápr. 26. 00:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
2x is elkövettem ezt a hibát. Az egyik egy bántalmazó kapcsolat volt (tehát többször megütött) a másik meg élő szexbabának használt, holott eleinte komolyak voltak a szándékai. Önbizalomhiány, megfelelési kényszer, félelem a magánytól, nagyjából ezek játszottak közre hogy ezt hagyjam tenni velem. Most már másképp gondolkodom és még egyszer ezt nem hagyom. Amint érzem hogy rossz nekem, erőt veszek magamon és kilépek a kapcsolatból.
2022. szept. 16. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!