Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Harman kihasznaltak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harman kihasznaltak, ha szerelmes leszek, eltudom majd ezt titkolni orokre? Belehalnek ha el kene mondanom

Figyelt kérdés

Egyiknek sem kellettem csak kihasznaltak,mind mocskos, felni kell tole tipusu ember volt

Feltem is toluk. ez 20 evesen volt. Azota eltelt 2 ev. Lekopnem magam , de mire mennék vele? Van egy fiu aki vegre erdekel, es nem akarom neki elmondani hogy harom ferfivel voltam ugy, hogy egyiknek sem kellettem. Eltelt 2 ev. Miert ne kezdhetnek uj eletet? Miert kene a multrol beszelnem?

2022. szept. 16. 00:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, de míg az anyagi csalást alá tudod támasztani akar papírokkal akar máshogy, addig egy “érzelmi, zsarolos csalást” nem, ezért sem lehet buntetni.
2022. szept. 16. 07:29
 12/15 anonim ***** válasza:
12, ebben sajnos teljesen igazad van, de szerintem szépen ki lehetne találni valamit, ha érdekelné az embereket. Persze amíg ilyen helyzetek vannak, egészségügy, oktatás, gazdaság, háború, "migránsok", energia addig senki nem fog vele foglalkozni, túl kicsi a jelentősége.
2022. szept. 16. 09:01
 13/15 anonim ***** válasza:
hárman egyszerre?
2022. szept. 16. 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem az a kihasznalas, amire te hasznalod a szot. A voltam mar ferfivel, de kapcsolatom meg nem volt, az boven megfelel es illik a helyzetedre. Tobbet nem kell mondanod, akkor se, ha faggatozik.
2022. szept. 16. 10:14
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek az ötössel! Nem te vagy a hibás, áldozat/tapasztalatlan voltál. Ez nem bűn. Viszont lehet, hogy segítene neked, ha terapeutával megbeszélnéd ezeket, hogy nagyobb béke legyen benned, el tudd ezeket engedni!

De a jelen béli kapcsolatodba ne rángasd bele ezeket régi történeteket. Semmi köze ezeknek egymáshoz. Itt van egy srác, akivel remélhetőleg jobb/máshogy lesz. Erre figyelj, hogy ez jó legyen. A régi retkeket próbáld meg elfelejteni.

49f

2022. szept. 16. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!