Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire tartalamasak a 18-22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartalamasak a 18-22 évesek párkapcsolata, sok csak a szexről szól?

Figyelt kérdés
Érzelmileg mennyire tartalmas a 20 év körüliek párkapcsolata? Sokan lehetnek akik csak a szex miatt vannnak együtt?
2023. okt. 8. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Nekem elég intenzívek voltak érzelmileg az akkori kapcsolataim. Főleg a legelső. Rengeteg sírással, szenvedéssel, kevés örömmel. A másodikban már erősebb volt a szeretet és azzal együtt jobb volt a szex is. Ekkor voltam 18-20 éves. A szex nem csak testiségről szól. Ha jó emberrel csinálod, akkor a szexnek is érzelmi alapja van.
2023. okt. 8. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Én 18 évesen úgy álltam a szexhez hogy gyorsan legyen orgazmusom, az jó ha a fiúnak is van de nekem aztán mindegy, majd utána lehet beszélgetni meg programokat csinálni de legyen ez az első dolgunk ahogy átmegyek hozzá. Aztán 20 évesen már érettebb voltam és akkor már tudtam úgy igazán élvezni is a szexet, nem csak letudni.
2023. okt. 8. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

Az enyém elég intenzív és tartalmas. Kb 2 éve vagyunk együtt, már együtt is élünk. 22 évesek vagyunk. Nem, nem a szex miatt vagyunk együtt, bár tény, hogy jó a szexuális életünk is.

Ő az első az életemben, minden szempontból (randi, csók, szex stb). Együtt váltunk felnőtté (diplomázás, költözés, munkakeresés stb). Közben rengeteg közös élményünk volt (egytemi, kolis és házibulik, utazás, tábor/fesztivál, önismeretes utazás/workshop, új közös hobbik, régi közös hobbik közös megélése, betegség, karantén együtt stb). Rengeteget tanultam tőle és alig várjuk, hogy együtt öregedjünk meg.

2023. okt. 8. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
69%
Az enyém anno az volt. Ismerősi körben is inkább azok voltak túlnyomó többségben, ahol szerelem is volt. Persze ilyen fiatalon gyorsan tudnak változni a dolgok, ezt nem tagadom. De a kapcsolatot legtöbben komolyan gondolták addig, míg be nem ütött valami gixer.
2023. okt. 9. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!