Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig akkor kellek egy nőnek (párkapcsolatra), amikorra már teljesen kiábrándultam az ismerkedésből és nem is próbálkozok?
9es kb rendszeresen, ami a magadféle kényszeres itt leselkedő kötekedőről bizonyára nem mondható el.
Szóval jól jelzi a tipikus női sunyiságot ez is, hogy lepontozáson és a személyeskedésen kívül semmi érv. Holott a többi is legit amit fentebb írtatok, de az a baj hogy az enyém is az. Baromira valós ez a fajta lebegtetés sok jellemhibás csajnál. Az hogy ti ezt ennyire letagadnátok, meg hogy bevéditek azzal hogy engem lepontoztok és kötekedtek, csak ezt jelzi hogy ugyanezen az erkölcsi szinten vagytok, amit védeni próbáltok. Szánalmas és egyben szinten aluli is.
Ezekről a dolgokról pedig ha rajtam múlik, tudni fog mindenki. Sok még a naív férfi akiket bele tudtok az ocsmány játszmáitokba rángatni, és önző célokból össze vissza megmalmozni őket. Ha rajtam múlik már nem sokáig. Az is beszédes amit sok itteni nőnemű művel más kérdésekben, a lepontozásokban, hazudozásokban és hiteltelenítésekben. Mint amikor a tolvajt rajtakapják és leleplezik, az pedig hangosan elkezd sivalkodni meg minden másra mutogatni meg az áldozatot szidni. Szánalmas, csak magamat tudom ismételni. De akinek van egy kis esze, az idővel elkezd átlátni ezen a fajta hazug női viselkedésen is. És mehet a lepontozás és kötekedés, már nem túlzottan hat meg. A lényeg hogy kérdező is látni fogja ezt az opciót amit vázoltam a 8-as válaszomban, és az idelátogató emberek is. Nekem ennyi bőven elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!