Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig akkor kellek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig akkor kellek egy nőnek (párkapcsolatra), amikorra már teljesen kiábrándultam az ismerkedésből és nem is próbálkozok?

Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 13:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem érzik rajtad, hogy görcsösen akarod.
2023. okt. 1. 13:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát csak én azt szeretem, ha én szedem fel a csajt, nem azt, ha várok arra, hogy felszedjenek.
2023. okt. 1. 13:52
 3/11 anonim ***** válasza:
18%
Mert szeretik az elerhetetlent.. ezert mennek ra foglalt ferfiakra..
2023. okt. 1. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Ezerszer szimpatikusabb amikor érzed hogy egy férfi tud a saját életével foglalkozni és nem csak az jár a fejében hogy oké, kire nyomuljak legközelebb.
2023. okt. 1. 14:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez miért szimpatikus?
2023. okt. 1. 14:36
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Mert ha erőlteted, és nyomulsz, az azt sugallja, hogy a palinak csak az jár a fejében, hogy "PUNCI,PUNCI,PUNCIIII" és nem azért jön össze valakivel, mert az a lány kell neki, hanem mert ő volt az aktuálisan elérhető szép nő, akinek puncija van.
2023. okt. 1. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:
#5 Gondolom amiért neked is szimpatikusabb amikor te nézel ki egy nőt, van időd eldonteni hogy kell-e neked egyáltalán a nő, és az ismerkedés tempóját is te szabod meg, nem úgy, mint amikor téged "vadásznak le".
2023. okt. 1. 14:53
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
Vagy mondok egy mégvalószínűbbet. Simán lehet hogy ez is csak egy a sunyi női praktikák közül, és ez a mostani ez név szerint a lebegtetés / talonban tartás. Tehát bent tart a barátzónába folyamatosan, vagy pedig a küzdj érte zónába, amivel a saját torz egóját táplálja, hogy ő milyen jó nő, mennyien odavannak érte. Aztán persze fenntartani többfelé ezt megerőltető, és ezek el szoktak lustulni. Viszont azt nagyon jól megérzik ha a nyájuk egyik tagjának a vonzódása csökken, na olyankor megint elkezdenek sejtelmes jeleket adni, vagy kavarni és flörtölni, hogy lásd "van esély" (nincs). Hagyd a francba, csak játszik veled. Ha akart volna valamit, már együtt lennétek.
2023. okt. 1. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 Hányszor hagytad el a lakást a héten?
2023. okt. 1. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:

9es kb rendszeresen, ami a magadféle kényszeres itt leselkedő kötekedőről bizonyára nem mondható el.

Szóval jól jelzi a tipikus női sunyiságot ez is, hogy lepontozáson és a személyeskedésen kívül semmi érv. Holott a többi is legit amit fentebb írtatok, de az a baj hogy az enyém is az. Baromira valós ez a fajta lebegtetés sok jellemhibás csajnál. Az hogy ti ezt ennyire letagadnátok, meg hogy bevéditek azzal hogy engem lepontoztok és kötekedtek, csak ezt jelzi hogy ugyanezen az erkölcsi szinten vagytok, amit védeni próbáltok. Szánalmas és egyben szinten aluli is.

Ezekről a dolgokról pedig ha rajtam múlik, tudni fog mindenki. Sok még a naív férfi akiket bele tudtok az ocsmány játszmáitokba rángatni, és önző célokból össze vissza megmalmozni őket. Ha rajtam múlik már nem sokáig. Az is beszédes amit sok itteni nőnemű művel más kérdésekben, a lepontozásokban, hazudozásokban és hiteltelenítésekben. Mint amikor a tolvajt rajtakapják és leleplezik, az pedig hangosan elkezd sivalkodni meg minden másra mutogatni meg az áldozatot szidni. Szánalmas, csak magamat tudom ismételni. De akinek van egy kis esze, az idővel elkezd átlátni ezen a fajta hazug női viselkedésen is. És mehet a lepontozás és kötekedés, már nem túlzottan hat meg. A lényeg hogy kérdező is látni fogja ezt az opciót amit vázoltam a 8-as válaszomban, és az idelátogató emberek is. Nekem ennyi bőven elég :)

2023. okt. 1. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!