Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapja vetettem véget egy 2,5 éves kapcsolatnak. Ha úgy érzem, hogy túltettem magam rajta, akkor kezdhetek új kapcsolatba?
Úgy érzem, hogy az exem olyan mértékben elintézte a szakításunkkor, hogy egy életre kiábránduljak belőle (ami mellett hatalmasat csalódtam is), hogy ez egyik pillanatról a másikra megtörtént. Tudom, 2,5 év hosszú idő, sose gondoltam volna, hogy ilyen "egyszerű" lesz utána, de higgyétek el, hogy tett róla.
Nem akartam új kapcsolatot, szingli szerettem volna lenni, viszont a sors nem így hozta...1 hónapja megismertem valakit. Csak rá tudok gondolni, ha látom, hogy írt, akkor elmosolyodom, hiányzik...és úgy érzem, hogy vele szeretnék lenni.
Olvastam, hogy nem egészséges egyik kapcsolatból a másikba ugrani, de ez minden esetben igaz? Tisztességtelen vagy erkölcstelen lenne, ha így cselekednék? Tényleg nem akarom ezt a fiút kihasználni, átverni...sőt... Jól érezhetem, hogy készen állok rá vagy ez olyan lehetetlen/hihetetlen lenne?
Köszönöm a válaszokat!
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!