Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek mekkora hányada fut neki reális elvárásokkal egy kapcsolatnak, ez hogyan változik a korral?
Nem hiszem, hogy számszakilag ki lehetne fejezni. Különben is mi az irreális? Szerintem az is irreális, hogy megtalálhatom a nagy Ő-t, miközben sokak szerint ez reális.
Szerintem a kor előrehaladtával az általános dolgokat (nincs vita, örökre együtt) belátják.
Ugyanakkor az általad említett nem mondok valamit és mégis tudnia kell a másiknak szerintem nehezebben látható be, hiszen az egy személyiség beli hiba, amit önmagunkon nehezebb észlelni.
Kellehür: Ez kicsit bonyolult ehhez a kései órához, de sok minden miatt. Az egyik szelete ennek a dolognak az igényesség. Mert valószínű ezek a nők elértek valamit az életben és nem szeretnék ha egy náluk "kevesebb" férfi lenne a párjuk. Az megint más kérdés, hogy ki mit gondol magáról/a másikról és az mennyire reális.
#4. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!