Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az emberek mekkora hányada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek mekkora hányada fut neki reális elvárásokkal egy kapcsolatnak, ez hogyan változik a korral?

Figyelt kérdés
Irreális elvárásnak gondolom pl. azt, ha valaki elvárja, hogy anélkül tegye/ne tegye azt a párja, amit ő szeretne/nem szeretne, hogy ezt elmondaná neki, vagy hogy nem lesznek viták a kapcsolatban, vagy hogy örökre együtt maradnak, stb.
2015. jan. 29. 22:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Megpróbálnak idővel nem nagy távlatokban gondolkodni.,
2015. jan. 29. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
a kor előrehaladtával lejjebb kerülnek az elvárások A REÁLIS szintre
2015. jan. 29. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Annnyit várok el a jövendőbeli páromtól, hogy szeressen, legyen őszinte velem, működjön jól a kommunikáció, ne csaljon meg. Ja, hogy talán már ez manapság irreális lenne? Hát nem tudom...
2015. jan. 29. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy számszakilag ki lehetne fejezni. Különben is mi az irreális? Szerintem az is irreális, hogy megtalálhatom a nagy Ő-t, miközben sokak szerint ez reális.

Szerintem a kor előrehaladtával az általános dolgokat (nincs vita, örökre együtt) belátják.

Ugyanakkor az általad említett nem mondok valamit és mégis tudnia kell a másiknak szerintem nehezebben látható be, hiszen az egy személyiség beli hiba, amit önmagunkon nehezebb észlelni.

2015. jan. 29. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden ember életében van olyan időszak, amikor a tökéletesre vágyik. A férfiak életében alig 1-2 év, és leszállnak a földre, a nők meg 30, 35, sőt 40 éves korukig is a szupermacsó übermenscht várják. Vajon miért látni, hogy a szupermacsók 30 éves korukra meg tudnak állapodni egy átlagcsajjal, és miért látni annyi 25-30 közötti egyedülálló nőt, akik még mindig a kigyúr szuperintelligens szupermacsó után sóvárognak?
2015. jan. 29. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Kellehür: Ez kicsit bonyolult ehhez a kései órához, de sok minden miatt. Az egyik szelete ennek a dolognak az igényesség. Mert valószínű ezek a nők elértek valamit az életben és nem szeretnék ha egy náluk "kevesebb" férfi lenne a párjuk. Az megint más kérdés, hogy ki mit gondol magáról/a másikról és az mennyire reális.

#4. voltam.

2015. jan. 29. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem fogom tudni megmondani, hogy százalékos szinten hányan, de sztem az első párkapcsolatában mindenki elköveti ezeket a hibákat, kiv. ha nagyon későn lesz párja, és tanul mások hibáiból. Aztán innen már fele-fele esély, hogy megbeszélés után rájön, hogy irreális elvárásai vannak, és inkább kompromisszumkész, vagy akkor inkább picsog és szakít, majd ugyanilyen buta elvárásokkal keres magának vki mást.
2016. máj. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!