Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri belekezdeni egy kapcsolatba, ha a másik fél füves?
Magyarországon 800 ezer alkoholista és 20 ezer drogfüggő van.
Aki heti 2-3 alkalommal elmegy és jól bebaszik az király csávó. Aki elszív 2-3 füves cigit, az őrült, potenciális gyilkos, kokainista és hajléktalan.
Minden kultúrába kell valami szer, amit lehet démonizálni. A nyugati kultúrában az alkohol az Isten, a kábítószer az ördög. De pl. az arab, muzulmán kultúrákban a kábítószer az Isten, az alkohol a tiltott Ördög.
Szóval ennek fényében kezeljük már a füvet például. Mondom ezt úgy, hogy még sosem fogyasztottam semmilyen kábítószert és inkább alkesznak mondanám magam.
Simán járnék füvező emberrel, mert tudom hogy sok szempontból az alkoholfogyasztás sokkal károsabb.
Hatosnál a tuti!
Szoktam füvezni.
Évente 1-2 alkalommal. Nem vagyok masszív füves. De én berúgni sem szerettem soha. Egy kis szalonspicc. De ha bódulni vágyom ész keretek közt akkor inkább egy kis canabinol rendezzen bulit az agypályáimon, mint az etil-csoport.
Attól függ egyébként mit értünk füves alatt.
Csak füvezik? Vagy van, hogy más szert is tol?
Milyen sűrűn csinálja? Minden bulija arról szól, hogy tépjünk be mint a gerely, vagy néha néha pöffent egy kis gandzsát?
Nagyon nem mindegy. Aki csak ezzel tud bulizni, lazítani, az olyan mint egy alkesz. Ha valaki nem tud alkohol, berúgás nélkül bulizni, lazítani az ugyanúgy defektes nálam, és nem szimpatikus.
Ahogy az alkohol fogyasztásnak, úgy a füvezésnek is meg van a maga kulturált formája. Ha ilyen kereteken belül füves, akkor ne tarts tőle. Te meg ha nem akarsz füvezni, nem füvezel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!