Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megéri belekezdeni egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri belekezdeni egy kapcsolatba, ha a másik fél füves?

Figyelt kérdés

2015. jan. 29. 14:05
1 2 3
 11/24 kendrazoltan ***** válasza:
100%

Tökéletesen egyetértek néhány előttem szólóval:

Egy-egy spanglival az égvilágon semmi baj...láttál már olyat, hogy valaki agresszív/gonosz/vagy kárörvendő/vagy csöves/hülye/halott lett egy füves cigitől? Tudom a választ...NEM...maximum néha nem tudod követni az okfejtései mögött rejlő logikai felépítést, de egyes állapotokban az agy sokkal aktívabb, mint normál állapotokban...ezért nem tudod követni, mert a teljes gondolatmenetnek csak egy részét osztja meg veled, a többi háttérfolyamat...ebbe pedig még nem halt bele senki

2015. jan. 31. 15:47
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ide a politika? (libsi meg náci) ez a szerelem, szex kategória. Pl. az indiaiak biztos libsik meg nácik. De azért jó látni, hogy van 1-2 értelmes ember is. Sokan úgy gondolnak a természetben megtalálható, feldolgozást nem igénylő, kábítószernek titulált növények fogyasztóira, mint a legutolsó narkós heroinosra. Tegnap lementem a dohányboltba. A bejártat mellett ült egy fószer a földön és épp maga alá hányt, kicsit odébb két ugyanilyen alak dülöngélt, egyikük már korábban megtisztelte a falat egyedi, nonfiguratív graffitiével, amiben nagy segítségére volt a bornak titulált kőolajszármazék, érdekes mód egy füvest sem láttam ugyanígy.
2015. febr. 10. 14:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
#10 Na igen, az sem mindegy mit szív az ember. Az úgy nevezett herbál fű kerülendő, nagy részüknek összetétele ismeretlen hatása kiszámíthatatlan..
2015. febr. 10. 14:08
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért köti össze mindenki azonnal a bulizást és egyes pszichoaktív szerek fogyasztását? Az fel sem merül senkiben, hogy másra/más okból is lehet használni?
2015. febr. 10. 14:13
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Simán, végre lesz neked is ingyen füved!
2015. febr. 19. 22:34
 16/24 anonim ***** válasza:
50%

Simán! Ingyen fű, neked!!

Betépett szex mindkettőtöknek!

Kell még valami?

2015. febr. 19. 22:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, az előttem szóló már említette az előnyeit a dolognak, ezért visszaszívom, nehogy másolással vádoljanak a kedves olvasók.:)
2015. febr. 19. 22:39
 18/24 anonim ***** válasza:
50%

Nem mind1 a mennyiség.

Nem a fűvel van a baj, hanem mikor fontosabbá válik, mint Te vagy.

(Barátnőm pl így járt. A srác minden pénzét, később a lány félretett pénzét is arra költötte.)

Nekem az exem a fű mellett ivott is rendesen, meg mást is csinált. Nagyon ritkán volt tiszta és beszámítható.

Milyen gyakran csinálja?

2015. febr. 19. 22:51
 19/24 A kérdező kommentje:
Hétvégente,de akkor elég intenzíven..
2015. febr. 19. 23:03
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
èn 26 vagyok havonta akar 2 havonta ha neha ragyujtom 1-2füves cigire kikapcsolodas keppen nem a vilag vege,szoval 15 eves koromtol 19 ig kb volt ra alkalmam minden aldott nap de nem tettem volt mit pöfékelni de nem ereztem azt h jajj de kelll szivjuk el mindet.... es ez igy van az alkohollal is 3 sörig jolesik utanna mar nem kell vagy epp 2-3 pohar bor vagy epp tomeny! semmibol sem vagyok fuggo szoval! neked kell tudni hogy mit hogy nem mindenki egyforma es neked kell ismerni a helyzetet h mennyire veszes vagy epp elfogadhato F 26
2015. febr. 20. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!