Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri belekezdeni egy kapcsolatba, ha a másik fél füves?
Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 14:05
21/24 anonim válasza:
az én barátomról 2 napja tudtam meg, hogy füves... nem tudtam megszólalni, azt mondta nem káros, ne aggódjak.. hát nem tudtam rá mit reagálni,kellett idő míg elfogadtam, de most már talán lenyelem neki, de én sose szoknék rá. 19/L :(
22/24 anonim válasza:
"azt mondta nem káros,"
Aha nem az... Ha hajlama skizofréniára, akkor olyan szépen elő tudja hozni, a tüneteket, hogy öröm nézni. Arról nem is beszélve, hogy ez is egyfajta dohányzás. Továbbá romlik a memória tartós használata pedig az intelligencia csökkenését és érzelmi elsivárosodást okozhat.
De valóban nem káros.
24/24 anonim válasza:
Nem, nem éri meg. Nem azért mert füves, hanem mert egy legalább 20 évvel ezelőtti, már akkor is hibás gondolkodás alapján ez alapján ítéled meg az embert, hiszen egyéb esetben a kérdést sem írtad volna ki. Tehát nem, így nem éri meg sem neki, sem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!