Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ezután kiábrándultam?
Pff...ha làtnád valójában, hogy az emberek többsége simán leszarja úgy általában a kézmosàst.... Túrja az orrát, aztán azzal a kézzel fogdos össze mindent utána. Komolyan, nem egy ilyen esettel találkoztam boltokban is, ahol az árufeltöltő is ezt csinálta. Nem kevés ismerősöm is van vendéglátóhelyeken, köztük a saját lányom is, akik előszeretettel mesélik, hogy a fő szakács úgy teszteli a felszolgálandó ételt, hogy simán beledugja az ujját a kajába és úgy kóstolja, mielőtt kiviszik a vendégnek. A pékárukat is simán összefogdossák a kedves vásárlók is redvás kézzel. Az emberek higiéniai szokàsai kiábrándítóak.És még sok mindent nem is lát az ember.
Volt olyan pasim is, aki közel 30 évesen a farkát sem volt képes tusfürdővel vagy szappannal normálisan megmosni. Teljesen meglepődött, amikor lecsutakoltam helyette, hogy nahát ezt így kellene. Gondolhatod, hogy nem véletlenül "vettem kézbe" a dolgot.... Akkor jött rá, hogy nem elég csak rá lötykölni némi vizet. De ezt legalább lehetett tanítani. A másiknak nem volt igénye rá egyáltalán. Bsztam is ki a pcsába az igénytelen barmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!