Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy ezután kiábránd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ezután kiábrándultam?

Figyelt kérdés
Tinderen megismertem egy srácot, eddig három randink volt, az utolsó épp tegnap. Az első kettő után nagyon szimpi volt, vártam a harmadikat, de tegnap nagyon kiábránultam belőle. Történt ugyanis, hogy egy erdőn át autóztunk és elkapta a hasmenés. Ez nem ciki egyáltalán, ha hív a természet, hát menni kell, bárhol is van az ember. Volt is a autójában valami papír és bement vele az erdőbe a fák/bokrok közé. Volt nálunk 2 liter ásványvíz is, de azt már nem vitte magával, hogy utána kezet mosson...ez már kicsit gáz, de talán elnézhető. Ami kiakasztott az az, hogy egy egy perc múlva már a körmét rágta...értitek, vécézés után a mosatlan körmét.

2023. júl. 29. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az.
2023. júl. 29. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Igen, kiábrándító. Oké, nem vitte a vizet, nem gond, megkér, hogy bontsam ki miután visszaér, hogy ne fogdossa össze az üveget meg minden... de ez... fú, itt mindig olyanokat olvasok hogy el se hiszem.
2023. júl. 29. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
A körömrágás nekem nem csak wc után gáz, hanem amúgy...
2023. júl. 29. 13:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A víz se elég, kéne szappan is.
2023. júl. 29. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? :)
2023. júl. 29. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Napi szarós-fosós kérdés.
2023. júl. 29. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Fura, lehet hogy volt nála ez a kis fkakon zselés alkoholos kéz fertőtlenítő, és csak túl gondolod. Óvatosan.
2023. júl. 29. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Pff...ha làtnád valójában, hogy az emberek többsége simán leszarja úgy általában a kézmosàst.... Túrja az orrát, aztán azzal a kézzel fogdos össze mindent utána. Komolyan, nem egy ilyen esettel találkoztam boltokban is, ahol az árufeltöltő is ezt csinálta. Nem kevés ismerősöm is van vendéglátóhelyeken, köztük a saját lányom is, akik előszeretettel mesélik, hogy a fő szakács úgy teszteli a felszolgálandó ételt, hogy simán beledugja az ujját a kajába és úgy kóstolja, mielőtt kiviszik a vendégnek. A pékárukat is simán összefogdossák a kedves vásárlók is redvás kézzel. Az emberek higiéniai szokàsai kiábrándítóak.És még sok mindent nem is lát az ember.

Volt olyan pasim is, aki közel 30 évesen a farkát sem volt képes tusfürdővel vagy szappannal normálisan megmosni. Teljesen meglepődött, amikor lecsutakoltam helyette, hogy nahát ezt így kellene. Gondolhatod, hogy nem véletlenül "vettem kézbe" a dolgot.... Akkor jött rá, hogy nem elég csak rá lötykölni némi vizet. De ezt legalább lehetett tanítani. A másiknak nem volt igénye rá egyáltalán. Bsztam is ki a pcsába az igénytelen barmot.

2023. júl. 30. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!